Cavy parašė:
Vakarienė paremta pocahontos receptu
Tik pas mane sprandinė
Puodas tas pats! 😄❤️
Cavy parašė:
Vakarienė paremta pocahontos receptu
Tik pas mane sprandinė
Puodas tas pats! 😄❤️
Pocahontas_ parašė:
Puodas tas pats! 😄❤️
😁
melissa89 parašė:
Šeimininkės, sakykit, kokias keptuves naudojat indukcinei? Non-stick, sako, nuodingoskeramika? Ketus? Norisi, kad kaskart nereiktų litro aliejaus, kad maistas n…
Turiu keramikinę, bet man ji šiaip sau, blynus ant jos kepu tik, nzn man ji kažkaip pradeda sausai kepti tarsi norėtus pilti vis aliejaus, o ant jos blynus kepu ant sviesto, kitos kaip tefal tai man jos labiau patinka, ant jų aliejaus kur kas mažiau reikia
melissa89 parašė:
Šeimininkės, sakykit, kokias keptuves naudojat indukcinei? Non-stick, sako, nuodingoskeramika? Ketus? Norisi, kad kaskart nereiktų litro aliejaus, kad maistas n…
Aš bollire. Šiaip kol naujos tai pvz blynai kaip vaizdeliuose būna idealiai gražūs, bet jau tuomet ją ir reiktų palikt tik blynams. Jei naudojasi pasta, ar pom pad, tai tas pats, kad met saukštu grandyti.
Kaip tik šiandien ieškau atsinaujinti. Bet noriu visgi bollire, užradau pigesnį modelį, nedengta danga, labai gera kaina rinkinį, manau susigundysiu imti pabandymui ir bis matyt, nes 6vnt rinkinys, o kaina kaip pusantro puodo milano ar italios dviejų.
melissa89 parašė:
Aš naudoju Fiskars plieninę su keramikine danga. Man tobula, neprikepa, lengva prižiūrėti. Tinkamai naudojant ilgai tarnauja.

Kukulaičia ir pas mus buvo, voliojau šiuose prieskoniuose ir kepiau orkaitei, tik maliausi šlaunelių mėsą ir dar cukinijos įdėjau, vaikams į mokyklas bus pietų dėžutė

Pusryčiams jau kelintą kartą vaikams plaku kokteilius, avižiniai dribsniai+ riešutai, +bananas+ mangai+ šilauoges, užpilu vos pienu, valgo šaukštu
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai