2021.03.25 21:33 (prieš 5 m.)
Believer parašė:
Laba. Matau vis dėl to nusprendete eiti šiuo keliu 😉 linkiu sėkmės 😉🙏
Sveika, nusprendziau situ keliu, kiek kantrybes jame turesiu nezinau, nes cia viskas letai 😔, o man netoli 37. Laikas irgi spaudzia. Nors gydytoja pasake, kad namu darbu labai daug esu padarius - skydliauke issityrus ir jos hormonus, maisto netoleravimo testa buvau seniau pasidarius, PRL, PRG irgi yra, kiausintakiu pratekamumas ok, lyt plintanciu ligu nerasta, ir jokiu kitu ginekologiniu problemu neturiu. Gleiviu ir PRG nepakankamumas gal man butu kabliukai is viso to, na ir vyro prastas turtas, bet i ji dabar nesikoncentruojam.
Nera ko slepti, bet paskutinis mano vizitas pas Zurman buvo paskata imtis kazko, kas butu naturalus kelias, butent ji man tik 5 min vizito metu igrudo Ovitrelle ir atia lauk. Kaip issireiske Esmantiene, tai ir jai paciai, kaip gydyt. Zurman, kartais kyla noras, pamacius grazu gero dydzio folikula, imti ji sprogdinti - lyg tai butu pastojimo sekmes garantas...bet sake, per jos, kad ir kuklia darbo patirti - ji su Ovitrelle su pacientem nera pasiekus sekmes rezultato, tad ta nustojo jau daryt. Kodel Jums ji skyre nezinau, gal tada dar vadovavosi senesnem nuostatom, nes siaip pagal Napro protokolus jie irgi naudoja Letrizole, Ovitrelle, Progesterona.
Bet Jus nenusigaskit
ji matyt turejo savo priezasciu, ir butinai issiklausinekit sekancioj konsultacijoj🤗