Laura1981 parašė:
Ačiū,kad pasidalinote,aš būtinai pasidarysiu tada tą tyrimą,o jis brangus?kaip jūs sužinojote ir sugalvojote jį pasidaryti 🤔
Homocisteina gydytojas skiria išsitirt dar prieš transferį. Na bent jau aš tyriausi prieš visus.
Laura1981 parašė:
Ačiū,kad pasidalinote,aš būtinai pasidarysiu tada tą tyrimą,o jis brangus?kaip jūs sužinojote ir sugalvojote jį pasidaryti 🤔
Homocisteina gydytojas skiria išsitirt dar prieš transferį. Na bent jau aš tyriausi prieš visus.
Ema Marija J parašė:
Man dar nieko neskyrė,kaip tik rytoj antras skanas mums,8+4 sav.tai aš paklausiu,praeitą kartą šlapimą ir kraują daviau,bet jis sakė,kad bus dar tyrimų nemažai,nes aš skaitausi rizikos grupėje.
Laura1981 parašė:
Nera brangus, vidutine kaina, nepamenu tiksliai 😊
Mums nepavyko 3 ivf, tai tyriausi viska ka galejau ir atradau kad turiu mthfr mutacija, rimciausia jos forma. Mano homocisteino rezultatas buvo neblogas, bet kadangi turiu mutacija, nestumo metu geriau papildus, aspirina ir leidausi fraxiparina iki pat CP dienos.
Homocisteino norma laboratorijos nurodo iki 12-15, bet nestukems optimalus apie 5-7.
Laura1981 parašė:
Man dar nieko neskyrė,kaip tik rytoj antras skanas mums,8+4 sav.tai aš paklausiu,praeitą kartą šlapimą ir kraują daviau,bet jis sakė,kad bus dar tyrimų nemažai,nes …
Del kokiu priezasciu esate rizikos grupeje?
Meshka parašė:
Mums nepavyko 3 ivf, tai tyriausi viska ka galejau ir atradau kad turiu mthfr muta…
Man 41m.jau aš senutė🙈
Meshka parašė:
Mums nepavyko 3 ivf, tai tyriausi viska ka galejau ir atradau kad turiu mthfr muta…
Vajei,būtinai reikės pasidaryti,tikiuosi viskas bus gerai🙏🙏🙏ačiū už pasidalinimą.O dabar kaip jūs,pasisekė jums pastoti?
Laura1981 parašė:
Man 41m.jau aš senutė🙈
Ne senute,man 42 😁
O siaip vyresniame amziuje laukiantis butinai reikia folio rugsties, ir didesnes dozes. Tuoj imesiu nuiroda aktyvios folio rugsties - methylfoliato, butinai gerkite
Ir visvien galite pasidaryti homocisteino tyrima,bus aiskiau kokios dozes foliato reikia, ar reikia aspirino, fraxi.
Laura1981 parašė:
Man 41m.jau aš senutė🙈
Sveikute ar tau susitikimas siandiena su pilvelio gyventoju? 🥰
Laura1981 parašė:
Vajei,būtinai reikės pasidaryti,tikiuosi viskas bus gerai🙏🙏🙏ačiū už pasidalinimą.O dabar kaip jūs,pasisekė jums pastoti?
As pastojau po 3 ivf ir 2 fet pries mazdaug 6 metus,o dabar paememe likusias snaigutes,bet dideliu vilciu i jas nededu 😊
https://ecosh.lt/produktas/bioaktyvi-folio-rugstis-800-%c2%b5g-90-kapsuliu/?ref=autocomplete
Meshka parašė:
Ne senute,man 42 😁
O siaip vyresniame amziuje laukiantis butinai reikia folio rugsties, ir didesnes d…
Ačiū jums labai🥰Nu man jos yra daug tos rūgšties,sakė negerai,liepė nutraukti,aš sveikai maitinuosi tai iš maisto jos daug gaunu.Šiaip aspirino nemanau,kad man reikia,nes aš leidžiuosi skytinančius.Pasidarysiu tyrima tai žinosiu,nes sakė per daug tos folio rūgšties irgi nėra gerai.Pati viena tai nepradėsiu gerti,nes męs kaip tik dabar norime pažiūrėti ar ji nors kiek nukris ir paskui palaikyti ją.
Inga parašė:
Sveikute ar tau susitikimas siandiena su pilvelio gyventoju? 🥰
Rytoj🥰🙈13:30 jetus kaip laukiu🥰
13 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai