2024.01.12 18:46 (prieš 2 m.)
Atrasysiu cia visoms bendrai
Aciu dar karta uz grazius linkejimus ir palaikyma ❤️
Ir labai labai dekinga esu savo vyrui, kad manim patikejo, nes ta vakara kokia man isterija buvo iskilus, kad net baisu buvo paciai..galvojau visai isprotejau, o kuris vyras nori tokia moteri matyti...aprenge mane ir vaziavom vaistu pirkti ( nes kaip tik tai dienai jau baigesi leidziami )
Cia manau reikia sakyti taip kad tos klinikos politika tokia, ne pacios gydytojos..naturali atranka, juk mes eisim tiek kiek reiks kartosim kartosim sias proceduras, ir taip pinigai sukasi, nors mazesni nei privacioje..konvejeris ten, nieko nesigilina, kodel man prg toks zemas, gal kokiu reiktu pasidaryti tyrimu..pasakymas buvo savo sveikata rupinates Jus pati, tai pati ir tikrinkites jei reikia kazka...jie padare tyrimus viena karta ir viskas...nezinau kaip kitom, raso moterys kurios ten lankosi kad viskuo rupinasi, skiria prg, seka ir pns...nu nzn vadinasi pagal kazka skirsto zmones ten, nes man aiskiai desimt kartu pasake kad jie prg neseka ir supyko kad as seku ir sakau koks jis..ir kad pagal viska net ir tiek kiek skiria prg pvz kaip man lubion 1k/d, ovules 3k/d cia yra per daug, turetu neskirti ir tiek 🤷♀️ tai vat, o leidziantis lubiona kad ir 2-3 k/d man vos pakilo iki 60
Nu pradedama si kelia, nesitikejau kad sitaip reikes kovoti..as kitaip ir neivardinsiu, del savo stebuklo kovojom