Vasara93 parašė:
Sveikos. Gal turit kas savo testukus 9 dienos po ikelimo? Clearblue vakar vakaro (8dpi) , virsutinis siandien popiet (9dpi) - nejautrus sitas testas, 25miu man rodo…
Sveikinimai, valio!!! 🫶
Vasara93 parašė:
Sveikos. Gal turit kas savo testukus 9 dienos po ikelimo? Clearblue vakar vakaro (8dpi) , virsutinis siandien popiet (9dpi) - nejautrus sitas testas, 25miu man rodo…
Sveikinimai, valio!!! 🫶
Vasara93 parašė:
Nelyginkite NT ryškumo skirtingomis dienomis - nieko nereiškia. Tuo įsitikinau pati. Vieną dieną atrodydavo jau labai ryški juostelė, kitądien jau blankesnė. Skirtinga koncentracija dėl skirtingo suvartotų skysčių kiekio, nesišlapinimo laiko ir pan. Identiškai niekad nebus. Aš sekiau HCG kas antrą dieną ir dažniau - dvigubėjo ir net trigubėjo, kai tuo tarpu NT rodydavo tai ryškesnę tai blankesnę juostikę skaičiams pasiekus šimtus.
Sveikinu ir linkiu, kad tik sklandžiai
Vasara93 parašė:
Kažkur turiu bet toks panašiai į jūsų 😍 linkiu sėkmės
Vasara93 parašė:
Labai tikiuos, vakar jau buvau patikejus, kad mum pagaliau pavyko, o siandien vel mintys, lyginimai su kitais testais 🥹 aciu![]()
Oj aš sekancia diena kai pasidariau TOS PAČIOS FIRMOS nt - buvo blankesnis nei dieną prieš, vos matomas. Verkiau ir vyrui skambinau - nepavyko, biocheminis. Dabar tas biocheminis tėčiui ant ranku ruošiasi nakties miegeliui 😂😂😂
O pas jus isvis gražūs testai, džiaukitės šiomis senai svajotomis akimirkomis! 🥰
Inanana parašė:
Jusu testas tikrai ryskus! kada atliksite hcg?
Siandien pridaviau krauja, bet atsakymu laukti reikia, tai delto kaip nuprotejus nersiu per interneta 🥹
Aciu merginos, tyliai priimu jusu sveikinimus ir kad tik Dievui i ausis 🙏🙏
Vasara93 parašė:
Mano 8d irgi labai blankus buvo, bet 11d hcg buvo 592,tai nesuprantu ar jie brokuoti ar 8d dar hcg buvo labai mazas🙄
Sirdute377 parašė:
Mano 8d irgi labai blankus buvo, bet 11d hcg buvo 592,tai nesuprantu ar jie brokuoti ar 8d dar hcg buvo labai mazas🙄
Kaip aciu jums! Labai panasus, ir testai daug maz vienodi 🤭🤞
Vasara93 parašė:
Kaip aciu jums! Labai panasus, ir testai daug maz vienodi 🤭🤞
Ahaaa, nes mes abi užsienį, tik aš De.. Linkiu gražių hcg skaičiukų 🙏
Vasara93 parašė:
Virsutinis tai labai ryskus! Pas mane tikrai nebuvo ryskesni tokiu laiku 🥹 . Nu koks grozis akims ❤️, labai uz jus dziaugiuosi 🫠
Ocean Ni parašė:
Virsutinis tai labai ryskus! Pas mane tikrai nebuvo ryskesni tokiu laiku 🥹 . Nu koks grozis akims ❤️, labai uz jus dziaugiuosi 🫠
Aciu jums 🤗
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai