Berniukųmama parašė:
echh...????
Dar tokio ryskumo cia nemacius... ?
Berniukųmama parašė:
echh...????
Dar tokio ryskumo cia nemacius... ?
Medical parašė:
Sveiki, kai mm vėluoja dvi-tris dienas, tai clear choise testukas rodo lyg nežymų, bet čia žiūriu, kad easy daug ryškesnis būna už pigiuką.. Tai tuomet easy reik pa…
Tegu mane pataiso merginos, bet clear choice juk 10mlU..? Easy ne 20? ?
Vėja_ parašė:
Nematau![]()
Ačiū už nuomonę
dovile21 parašė:
Oho koks ryskus!!!Kelinta cia dpo?
Nėštumui turėtų apie 5-6sav būt?
NatalijaNB parašė:
Sveiki. Skaitinejau cia daug...isdristu prisijungti. Birzelio 23 diena atlikta abrazija....nutruko 9 savaiciu dziaugsamas...siandien po 2 menesiu , ivykus 1 kart mm…
Manau galima sveikinti
ataner1984 parašė:
Gal kuri dareties testa pregna zalia? Koki atsiliepimai? Pasidariau as ji tai vaiduokliuka ismete bet veliau
Labai prasti atsiliepimai pas dauguma. As taip pat esu dariusi du kartus, mete ryskius isdziuvimus. O kai buvau istikruju pastojusi, tada nerode, kai piguciai rode. Nevertas jis 5€, geriau jau ne toks jautrus, pora dienu veliau ir pigesnis. Man asmeniskai patiko benu melynas, ir easy.
Nors gal jum rodo, nes laukiates. Ka gali zinoti
kelinta dpo? Imeskit nuotraukele
ataner1984 parašė:
Gal kuri dareties testa pregna zalia? Koki atsiliepimai? Pasidariau as ji tai vaiduokliuka ismete bet veliau
Apgavo, krauja pasidariau nieko nebuvo.
Berniukųmama parašė:
Nėštumui turėtų apie 5-6sav būt?
Sveikinu!! Pirmadienį pati buvau šoke. Taip pat trečias, taip pat neplanuotas. (Vienam vaikui tuoj 4 m , kitam 1m.) Kelias paras buvo visko. Nerimo, ašarų, baimės. Bet dabar iš laimės verkti noriu! Kokia laimė sužinoti kas yra netyčiukas, laimė gauti 3 dovaną neplanuotai. Nerealu... būsiu pati pati laimingiausia! Vyras mano tobulas. Nors buvo šoko, labai džiaugiasi. Jūsų manau taip pat džiaugsis. 3 vaikai mano vaikystės svajonė!!! Kuri nemaniau, kad išsipildys.... ?
Sėkmės Jūsų šeimai ir visoms visoms Jums nuostabios mamos!!
eveliutea parašė:
Labai prasti atsiliepimai pas dauguma. As taip pat esu dariusi du kartus, mete ryskius isdziuvimus. O kai buvau istikruju pastojusi, tada nerode, kai piguciai rode.…
9d bet ten bus isdziuvimo linija nes ispradziu balta buvo o poto isryskejo
12 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai