Salote parašė:
Pakartojau siandien (ne rytinis slapimas, nes pasitaike brokuotas testas). Du testai, kad butu uztikrinciau cia rezultaras po 4 min. As abiejuose matau vaiduokli…
Sveikinimai
Salote parašė:
Pakartojau siandien (ne rytinis slapimas, nes pasitaike brokuotas testas). Du testai, kad butu uztikrinciau cia rezultaras po 4 min. As abiejuose matau vaiduokli…
Sveikinimai
Zygz parašė:
Trys rytai, bet nera, kad labai rysketu. Man dabar veluoja 5-6 dienas. Kazkas negerai gal?
Ryskejima reikia sekti su tais paciais nt,pasidarykit kraujuka,bus aiskiau.
Zygz parašė:
Trys rytai, bet nera, kad labai rysketu. Man dabar veluoja 5-6 dienas. Kazkas negerai gal?
Tikrai neryškės taip greitai kraują jau laikas priduoti
Zygz parašė:
Su tais paciais nt ryskeja, palauktumet 3d tai manau ryskus butu . Mano ir ilgai ryskejo
Vel_mama parašė:
Su tais paciais nt ryskeja, palauktumet 3d tai manau ryskus butu . Mano ir ilgai ryskejo
Truputi paguodet, kazkaip baisu tie neryskus
Zygz parašė:
O nėra, kad vėluojant 5-6 dienom, jau turėjo ryškiau buti? Rut einu krauja prisiduoti
Gal vėliau implantacija buvo, bet kaip mergaitės ir minėjo, reikia su tos pačios firmos testais ryškėjimą sekti. Man irgi ilgai kol išryškėjo pilnai, dėl to elektrini pasidariau 😅
svajoklle parašė:
Sveikos!
Menesines veluoja 2dienas, jokiu kitu pozymiu nera. Taciau, turejau namuose testuk…
O kokios firmos testas? Nes panašu į clear blue elektroninio testą išardytą juostelę