Čila parašė:
Sveikos, kokios nuomones? 5 dienos iki mm
Sveikinimai, laukia nuostabus laikotarpis ;)
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįČila parašė:
Sveikinimai, laukia nuostabus laikotarpis ;)
Salote parašė:
Kaip manote: juostele tikrai matosi, bet nurodytu testo vertinimo laiku (iki 5 min) buvo gerokai blankesne. Kaip nuotraukoje atrodo po mazdaug 15-20 min. Cia antras…
Manau teigiamas, ryt pasidarykit rytinį ir matysit
Zygz parašė:
Ką reiškia? Kad gali būti brokas?
Gali būti brokas, gali būti išdžiūvimas, gali būti nėštumas
pakartojus bus aišku
Čila parašė:
Teko ir man su tokiu apsigauti, geriau pirkti testą su rožiniais dažais, nes melynas kažkaip visada kažką meta 🤷♀️
Salote parašė:
Kaip manote: juostele tikrai matosi, bet nurodytu testo vertinimo laiku (iki 5 min) buvo gerokai blankesne. Kaip nuotraukoje atrodo po mazdaug 15-20 min. Cia antras…
Sveikinimai man iki mm 3 dienos buvo likę buvo dar blankesnė juostelė jums čia jau gerai isriskejusi ☺️ linkiu ryškėti
Numana parašė:
Teko ir man su tokiu apsigauti, geriau pirkti testą su rožiniais dažais, nes melynas kažkaip visada kažką meta 🤷♀️
Man jie anksčiau mesdavo šešėlius, bet dabar gan stipriai mėlyna juostelė lyg ir noriu tikėt🙈 turiu pigučių rožiniais dažais, bet labai labai blankias linijas meta🙈
Čila parašė:
Man jie anksčiau mesdavo šešėlius, bet dabar gan stipriai mėlyna juostelė lyg ir noriu tikėt🙈 turiu pigučių rožiniais dažais, bet labai labai blankias linijas meta🙈…
Jeigu jau juosteles meta ir rožiniai, manau tikėti galima 🤩 Linkiu ryškėti! 💕
Numana parašė:
Jeigu jau juosteles meta ir rožiniai, manau tikėti galima 🤩 Linkiu ryškėti! 💕
Bet tos juostelės tokios neryškios, vyrui net nerodau, nes ans tai nieko nemato😁 dėkoju❤️
Salote parašė:
Pakartojau siandien (ne rytinis slapimas, nes pasitaike brokuotas testas). Du testai, kad butu uztikrinciau
cia rezultaras po 4 min. As abiejuose matau vaiduokliuka, bet ieskau dar patvirtinimo
Salote parašė:
Pakartojau siandien (ne rytinis slapimas, nes pasitaike brokuotas testas). Du testai, kad butu uztikrinciaucia rezultaras po 4 min. As abiejuose matau vaiduokli…
Sveikinimai!!❤️❤️❤️
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai