Gikante parašė:
Man jau dvi savaites veluoja. Tik pasidarius labai ryskus o isdziuva ir pablanksta 🤦♀️pradejo nebepatikti clear choiae visu isgirtas
Būna teigiamas ryškiai o paskuj išblanksta?? 😲
Gikante parašė:
Man jau dvi savaites veluoja. Tik pasidarius labai ryskus o isdziuva ir pablanksta 🤦♀️pradejo nebepatikti clear choiae visu isgirtas
Nareee parašė:
Na tesiog nusprendziau sau skirti progesterono nors visi gydytojai sakydavo kad man jis pakankamas net ir vaisingumo gydytojai, bet as daug perskaiciau internete ir…
Linkiu, kad pasitvirtintu ir viskas butu gerai 🤗🌷🙏 viena karta aš norėjau isitikinti ar man išvis vyksta OV, pasidariau prg 7dpo tai buvo apie 30 kazkur, bet ta mėn taip ir neuzkibo. Tai čia skaitosi, kad jis mažas ir jo trūkumas yra organizme? Nes kiek žinau jis kintantis hormonas🙄
monezuikis parašė:
Nareee parašė:
Taip jis man isblanko , dabar bijou ryto 🥺
Vadinas ir bitute isblanksta, nu kas per nesamone 🤦♀️ na linkiu rysket ❤️
Believer parašė:
Linkiu, kad pasitvirtintu ir viskas butu gerai 🤗🌷🙏 viena karta aš norėjau isitikinti ar man išvis vyksta OV, pasidariau prg 7dpo tai buvo apie 30 kazkur, bet ta mėn…
Man 60 buvo preita cikla 7dpo
Gikante parašė:
Nu jo nebe toka ryskus palieka 🧐
Toks jausmas kad visi vienodo ryskumo palieka isdziuve 🤦♀️
Coliuke147 parašė:
Toks jausmas kad visi vienodo ryskumo palieka isdziuve 🤦♀️
Nu jooo keisti testai 😄
Gikante parašė:
Nu jooo keisti testai 😄
Na kad nemeluoja jei yra vaiduoklis tai pritariu, nu bet su tuo ryskumu 😁
Coliuke147 parašė:
Na kad nemeluoja jei yra vaiduoklis tai pritariu, nu bet su tuo ryskumu 😁
Privaro baimes. Kai pasidarai atrodo viskas ok 🧐 bet po 20min paziuri nu na namas 😣 gal todel ir raso ant pakuotes vertinti po 10 min, o veliau nebevertinti
Believer parašė:
Linkiu, kad pasitvirtintu ir viskas butu gerai 🤗🌷🙏 viena karta aš norėjau isitikinti ar man išvis vyksta OV, pasidariau prg 7dpo tai buvo apie 30 kazkur, bet ta mėn…
Aciu labai , ji reikia sekti ne viena menesi ir tikrai zinoti kada ivyko OV ir tada spresti ar mazas ar ne , 30 gydytojai pasakytu geras bet praktika mano kitaip , aplamai tie gydytojai labiau uz naturaluma eina, nelabai nori kisti vaistu.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai