GiedreG parašė:
Tikrai nepatikimi, skirtingu rytu, nestumo nebuvo
Tikrai matosi seseliai ,ir man paskutiniu metu jie visada meta kazką vis imatomo tokio
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįGiedreG parašė:
Tikrai nepatikimi, skirtingu rytu, nestumo nebuvo
Tikrai matosi seseliai ,ir man paskutiniu metu jie visada meta kazką vis imatomo tokio
Svajokle321 parašė:
Tikrai..
Modesta... parašė:
Brokuotas ?
Panašu, kad taip, per daug juostelių ir ne vietose. Gal pakartokit kitą.
Modesta... parašė:
Brokuotas ?
Manau taip
Butterfly13 parašė:
Šio ryto Facelle.
Šešėliuką aš ir vėl matau, bet manau per pora dienų jau būtų tikrai ryškesnis, jei…
Man tai gal tik atrodo per nuotraukas, bet atrodo paryškėjęs
Butterfly13 parašė:
Šio ryto Facelle.
Šešėliuką aš ir vėl matau, bet manau per pora dienų jau būtų tikrai ryškesnis, jei…
Matosi, bet gal jie mėgsta mesti tokius seselius?nesusidurus su siais,dabar daug testu suprasteja kazkaip,daug nepatikimu sunku ka pasakyt ar cia tikras ar fake gal kitos firmos dar pasidarykite,nes seip tikrai matosi
Giedrė. parašė:
Man tai gal tik atrodo per nuotraukas, bet atrodo paryškėjęs![]()
Tai ir man palyginus su pirmu facelles- gal kiek ryškesnis, bet per pora dienų jau gal ženklesnis tas skirtumas būtų. Aišku nežinau ir kas per testai, pirmą kartą bandau, gal lėtai ir ryškėja.
Tie vaiduokliai toks nervų gadinimas... 😅 kai pirmą vaiką planavom tikrai daug testų darydavausi ir nė karto jokio šešėlio nemesdavo, jeigu balta, tai balta. Tai dabar svarstau, ar testai per 6-7 metus suprastėjo, ar mano akys.. 🤭
Teks bandyti dar rytoj.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai