enriqtea parašė:
Na nezinau, as tik benu roziniu pasitikiu :). Darysiu pirmad benu rozini :). Jei jis bus neigiamas reiskias nieko ir nera :).
O kiek tau dienų iki mm?
enriqtea parašė:
Na nezinau, as tik benu roziniu pasitikiu :). Darysiu pirmad benu rozini :). Jei jis bus neigiamas reiskias nieko ir nera :).
O kiek tau dienų iki mm?
_Brashke_ parašė:
O kiek tau dienų iki mm?
Man jau po mm nors realiai jos turejo prasidet tik pirmadieni... ir mm prasidejo likus sav iki menesiniu... kazkaio idomei
. Tada prasidejo kad turejo but implantac... nesuprantu nk ir vaiduokliais jau netikiu
. Jei pamatysiu ryskias dvi tik tada patikesiu.. juk mm diena turi ryskiai ryskiai rodyti ;)
_Brashke_ parašė:
Pirmoj foto matosiKitose sunkiau. Pas mane šį kartą toks pats vaiduokliukas
O čia testas gal irgi Rapi preg?
Nes visualiai tokia pati juostelė. Aš tokią j…
Aha cia tas pats rapi preg. Yra tikrai plona juostele. Bet jeigu jie melagiai... antradieni turi buti mm
enriqtea parašė:
Man jau po mm nors realiai jos turejo prasidet tik pirmadieni... ir mm prasidejo likus sav iki menesiniu... kazkaio idomei. Tada prasidejo kad turejo but im…
Na nebūtinai mmm dieną, turiu krūvą pažystamų, kur testai parodė tik po savaitės, o mmm dieną buvo baltutėliai. Tad nėra kaip sakant garantijos, gali ir vėliau atsirasti
Sandruke1 parašė:
Neiseina nufotkint normaliai![]()
Antroje foto lyg iziurejau, kitose foto nieko nepamaciau
enriqtea parašė:
As ir taip galvoju... padarysiu dar viena testa jei jis nebus ryskesnis tada viskas bus aisku :). Ir eisiupas vidaus del skrandzii sutrikimu :). Nes pykina begalo :…
Linkiu, kad viskas butu taip, kaip tu nori
Baltoji meška parašė:
Linkiu, kad viskas butu taip, kaip tu nori![]()
Sveikos pasidariau nt neigiamas , menesines turi buti 17 , 18 diena gruodzio kaip manot dar gali nerodyti ?
enriqtea parašė:
Man jau po mm nors realiai jos turejo prasidet tik pirmadieni... ir mm prasidejo likus sav iki menesiniu... kazkaio idomei. Tada prasidejo kad turejo but im…
Tai matyt tikrai anksčiau mm prasidėjo ir tiek, kito paaiškinimo nėra..Kai pradedi planuoti, tai organizmas kažkaip keistai pradeda elgtis..Pvz aš anksčiau visada jausdavau ov pagal išskyras, bet šį mėnes, kai pradėjau planuotiį - nieko nebuvo pirmą kartą..
Sandruke1 parašė:
Aha cia tas pats rapi preg. Yra tikrai plona juostele. Bet jeigu jie melagiai... antradieni turi buti mm![]()
Aš jau nebežinau, kokį pirkti
Šitas melagis, benu nerodo nieko, siaubas
Baltoji meška parašė:
Linkiu, kad viskas butu taip, kaip tu nori![]()
Aciu
Kramtoshka parašė:
Na nebūtinai mmm dieną, turiu krūvą pažystamų, kur testai parodė tik po savaitės, o mmm dieną buvo baltutėliai. Tad nėra kaip sakant garantijos, gali ir vėliau atsi…
Butu gerai :D.bus matyt jei pirmad neryskes ar antrad tai planuosiu is naujo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai