Liena4ka parašė:
Kur vertet gimimo liudijima norvegiska i lietuviu kalba? Aplink osla
Litnor.
Randasi toje pacioje gatveje kaip lt ambasada. Nusiunciau foto emeilu, pries vizita i ambasada uzsukom, tai suriso originala su vertimu
Liena4ka parašė:
Kur vertet gimimo liudijima norvegiska i lietuviu kalba? Aplink osla
Litnor.
Randasi toje pacioje gatveje kaip lt ambasada. Nusiunciau foto emeilu, pries vizita i ambasada uzsukom, tai suriso originala su vertimu
Dosta parašė:
Litnor.
Randasi toje pacioje gatveje kaip lt ambasada. Nusiunciau foto emeilu, pries vizit…
Aciu 🌷
Vyšnaitė parašė:
Help mamos. Gal yra čia koks tepaliukas nuo stomatito?
Tikrai nezinau, bet vaistinej paklauskit,patars😉
Vilma.v parašė:
Tikrai nezinau, bet vaistinej paklauskit,patars😉
Radau kažką internete ir vyras išvažiavo į vaistinę. Net įdomu ar tą patį parduos ar kažką kito
Bandel parašė:
Seip durnas klausymas, o siandiena pas jus parduotuves ir vaistines dirba? Nes seip raudona diena ir pas mus tai uzdarytos parduotuves. Dirba tik tos kur ir sekmadi…
Raudonom dienom nedirba, bet yra budinti vaistinė 😊
O kodel yra noras grįsti į lt gimdyti ?
Aš viena gimdžiau lt santariskese ,kitus du čia . Kaip diena ir naktis . Priežiūra ,šypsenos ,padrąsinimas ,daiktu praktiškai nereikia .
Nors gimdymai buvo sunkus ,bet psichologiškai jaučiausi už milijoną ir manau dauguma mamų paantrintu .
Manęs niekas ne nuvarytu į lt gimdyti su tais lagaminais ir dažniausia susiraukusiais veidais .
Žinau kad ne to klausėte ,bet tiesiog idomu priežastis
lalaila_lt parašė:
O kodel yra noras grįsti į lt gimdyti ?
Aš viena gimdžiau lt santariskese ,kitus du čia . Kaip diena ir naktis . Priežiūra…
As Lt negimdziau dar,rudeni teks.. bet bijau,nes man cia irgi patiko prieziura ir pan. Bet pvz ju mastymas ir rizikos kelimas mane lb gasdina,tai jau geriau as paziuresiu i piktus veidus Lt, bet zinosiu,kad mums mazesnis pavojus gres.. nes kaip cia rentgenu darymas nestumo metu, bandymas iki pask minutes itikint sedinti vaika gimdyti pirma karta tai man laaabai daug nervu kainavo..arba pazistamu tarpe daug nesamoniu su gimdymais..jie cia labai jau paprastai i viska ziuri.. paskui ir vakumai reikalingi ir zmones suluosinti..🙈yra pliusu,bet daugiau minusu ju medicinoje😬
Skierkė parašė:
As Lt negimdziau dar,rudeni teks.. bet bijau,nes man cia irgi patiko prieziura ir pan. Bet pvz ju mastymas ir rizikos kelimas mane lb gasdina,tai jau geriau as pazi…
o kaip pasibaige, su sedinciu vaiku? CP visdelto padare? Manoji ir sedi. Apsukimas nedomina. Tai turiu tokia nuojauta,kad reiks pakovot..
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai