TVTB parašė:
ah supratau, tai jis indentiškas kaip VK puslapyjetiesiog nukopintas
![]()
Nebent kuriant kitą temą
nes ana seniai sukurta ir gal jau to žmogaus nėra td arba kitą susikūrė
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįTVTB parašė:
![]()
Nebent kuriant kitą temą
nes ana seniai sukurta ir gal jau to žmogaus nėra td arba kitą susikūrė
TVTB parašė:
![]()
Reik adminėm rašyti, ne mums
Kristinele86 parašė:
Ta prasme, kai pastoji reikia nutraukt broma? Nes prisiskaiciau, kad kurios staigiai metusios broma, persileidzia.
Man gydytojas taip buvo liepęs. Aš nžn kodėl . Mačiau, kad kitos dar kurį laiką vartoja. Aš nutraukiau, kaip gydytojas liepė, ir hcg mano buvo teigiamas, pagimdžiau
LaMona parašė:
Man gydytojas taip buvo liepęs. Aš nžn kodėl . Mačiau, kad kitos dar kurį laiką vartoja. Aš nutraukiau, kaip gydytojas liepė, ir hcg mano buvo teigiamas, pagimdžiau…
Jau 7men
sveikinu kaip greit laikas eina
TVTB parašė:
![]()
Imkitės iniciatyvos
Dėl makro... tikrai ne visi endokrinologai jį sureikšmina ir liepia tirtis. Kiti visai nesigilina į tą tyrimą.
giedrulisimo parašė:
Imkitės iniciatyvos![]()
tai va va, dėl to kaip gerai kad yra forumai, tiek naudingų patirčių ir patarimų galima susirasti
kartais gydytojai, pasižiūri į normas, telpa tai jiems ir viskas gerai
o kad pastojimui turi būti kitos normos net būna ir nesigilina
TVTB parašė:
tai va va, dėl to kaip gerai kad yra forumai, tiek naudingų patirčių ir patarimų galima susirasti![]()
Aš pastojau su prolaktinu apie 700 (dauguma forume teigia, kad reikia apie 200 palaikyti). Mano makro apie 360 buvo. Tyriausi kelis kartus, skirtumas tarp tyrimų 3-4 mėn. Endokrinologė neskyrė jokių vaistų. To nesureikšmino ir ginekologas iš vaisingumo klinikos. Pasakė - kol kas viskas tikrai gerai.
Taip kad... Kiekvienai būna individualiai. Ir negalima griežtai sakyti, kad būtent tiek turi būti. Galbūt, reikia atlikti daugiau tyrimų.
giedrulisimo parašė:
Aš pastojau su prolaktinu apie 700 (dauguma forume teigia, kad reikia apie 200 palaikyti). Mano makro apie 360 buvo. Tyriausi kelis kartus, skirtumas tarp tyrimų 3-…
tai jūsų makro geras taip suprantu
gal ir pas mane jis toks, jei imti proporcijas 700-360, tai mano 665 - apie 300, bet galiu ir nusišnekėti
Mano TTH, FT4, FT3, ATPO geri, ar jie įtakoja PRL rodiklius? ar nusikalbu
tai va dėl to ir pačiai įdomu koks mano tas makro
TVTB parašė:
![]()
tai jūsų makro geras taip suprantu![]()
Ne, proporcijų taip nereikia imti
Geriau pasidaryti tyrimą. Jeigu iš Vilniaus, daro Santariškių laboratorijoje. Kainuoja PRL - 7,7 eur, makro PRL - irgi 7,7 eur. Plius kraujo ėmimas 2 eur. Atsakymas tą pačią dieną.
Aš turiu problemų su skydliauke. Niekas nesusiejo jų su prolaktinu.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai