Pozityve parašė:
manau tas PRL po PEG ir yra grynasis prolaktinas - bet cia tik speju tad gal atsakys kurios tiksliai zino![]()
![]()
vat man irgi taip atrodo, na lauksiu mergaičių komentarų, dėkui kol kas
Pozityve parašė:
manau tas PRL po PEG ir yra grynasis prolaktinas - bet cia tik speju tad gal atsakys kurios tiksliai zino![]()
![]()
vat man irgi taip atrodo, na lauksiu mergaičių komentarų, dėkui kol kas
Pozityve parašė:
![]()
Aš taip pat manau, bet tiksliai nžn. Tvtb, aš tau rekomenduoju nueiti su tyrimu pas endokrinologę Zabulienę pasikonsultuoti. Su siuntimu iš savo gydytojo tau bus nemokamai. Ji Karoliniškių poliklinikoje dirba. Bet manau, kad tau neverta pas ją skubėti, nes turbūt tyrimai tavo geri. Gal jei dar kokius 4 mėn gandro už kojos nepagriebsit, tada gal eik
LaMona parašė:
Aš taip pat manau, bet tiksliai nžn. Tvtb, aš tau rekomenduoju nueiti su tyrimu pas endokrinologę Zabulienę pasikonsultuoti. Su siuntimu iš savo gydytojo tau bus ne…
Supratau LaMona, dėkui už patarimą būtinai reikės pasidomėti
Stebuk1elis parašė:
Labas, turiu klausima, ar yra tokiu kurios bromo doze vartoja didesne nei tablete per diena?man su visa tablete nenukrenta iki 200, tris menesius vartoju,…
Tai ir uztenka manau
Sveikos planuotojos!
Turiu klausima, gal yra cia klaipedieciu ejusiu pas gyd. Pangonin padidejusio prl klausimais?
Trumpai mano situacija. Rugpjuti prl buvo 469, endokrinologe Varanaviciene sake viskas cia ok, mazinant tth musis ir prl. Taigi, pradejau gerti tiroksina. Spalio pradzioj kartojau, tth pakrito, o prl jau buvo 688. Uz nepilnos savaites suzinojau, kad laukiuosi (hcg 6.5), tai galiu daryti prielaida, kad prl uzkilo del to, jog jau pradejau lauktis, nors ta diena kai dariausi prl, hcg turejo buti neigiamas.
Deja, nestumas labai greitai nutruko. Persirgau kaip normaliom mm. Sekancios mm atejo laiku kaip ir pries tai buve ciklai.
Lapkricio 30 kartojau vel tth ir prl, ir vel tth dar truputi pakrites, o prl 981... Dabartine endokrinologe siuncia daryti MRT, nors as jau buvau nusiteikusi (ir norejau) pradeti gerti broma.
Del visa ko, uzsirasiau ir pas Pangoni, noriu dvieju endo nuomoniu.
Tai va, gal kas susidurete su juo? Koki prl jis linkes laikyti normaliu, prie kokio skiria vaistus?
WhiteMouse parašė:
Sveikos planuotojos!
Turiu klausima, gal yra cia klaipedieciu ejusiu pas gyd. Pangonin padidejusio prl …
O nebus tai hormonai pasikraipe po ankstyvo petsileidimo? Pe per anksti pasidarei tyrimus? Reikejo bent 3 menesius palaukti
Stebuk1elis parašė:
O nebus tai hormonai pasikraipe po ankstyvo petsileidimo? Pe per anksti pasidarei tyrimus? Reikejo bent 3 menesius palaukti![]()
Galvoju vis apie tai. Bet dar svarstau, ar tikrai galejo uzkilti iki tiek ir nekristi vis, kai nestumas nutruko taip anksti?? Ir sekancios mm reguliariai parejo
Tai noriu dar nuomoniu
WhiteMouse parašė:
Galvoju vis apie tai. Bet dar svarstau, ar tikrai galejo uzkilti iki tiek ir nekristi vis, kai nestumas nutruko taip anksti?? Ir sekancios mm reguliariai parejo :hm…
Cia niekas nepasakys ar galejo, ar negalejo aisku nueik dar pas pangoni pakomentuos
jis girdejau geriausias Klaipedoje
bet patariu pakartoti po 3-4 men po persileidimo
WhiteMouse parašė:
Sveikos planuotojos!
Turiu klausima, gal yra cia klaipedieciu ejusiu pas gyd. Pangonin padidejusio prl …
Labas! Esu buvusi ir pas Varanaviciene ir pas Pangoni. Jis saunus gydytojas, zmogiskas malonus, paprastas, bet aisku stebuklu nedaro ? mano Prl kazkada buvo 1500 vartojau broma o ji vartojant jis man kartais sokineja kai pas ji buvau ir man dare prl tyrima tai buvo apie 700 liepe toliau gerti broma 3 men ir jei nepastosiu ateiti po 3 men ir didins doze iki 2 tabl. Bet taip ir nenuejau vis pasidarau tyrima prl ir jis man pastaruoju metu laikosi apie 120 ? as irgi buvau pastojusi bet nelaimingai... man po menesio laiko po pastojimo prl jau buvo 120... bet aisku gal visu organizmai skirtingi...