S.k. parašė:
Ačiū!! Sėkmės jums! Lai gandras aplanko![]()
Ačiū labai🤗😊
S.k. parašė:
Ačiū!! Sėkmės jums! Lai gandras aplanko![]()
Ačiū labai🤗😊
S.k. parašė:
Ar buvo tokių, kam darant kompensuojama ivf NW Vilniuje būtų nemokami tyrimai?
Man buvo mokami. Daktaras sakė, kad finansuojama pus kelios konsultacijos pas gydytoją, vaistai ir apie 700 eurų pagrindinė procedūra
AgotaNelabaiBagota parašė:
Sveikosna, sausį turiu pirmą susitikimą su santarų gydytojais. Bandau rinktis tarp Kauno klinikų (reprodukcines klinikos) ir santarų.
Sveiki, man pagalbinis atliekamas Kauno kliniku reprodukcijos centre pas Drejeriene. Viskas 100% kompensuojama, priemokas prie vaistu tik reikia sumoketi, o tai yra keli eurai.
Kolkas esu labai patenkinta, viskas isaiskinta. Dar procese po punkcijos, auginam iki blastocistu ir saldysim keliem menesiam, nes per didele gleivine 😔
Maze91 parašė:
Sveikos, kiek kam kanavo nekompensuojamas ivf su viskuo (tyrimai, konsultacijos, proceduros, isemimas, ikelimas, vaistai) nuo pradzios iki pabaigos?
-+13tukst .. dar procese
Morta-Patricija parašė:
-+13tukst .. dar procese
OMG, kur čia tiek? Kokios bedos pas jus?
Morta-Patricija parašė:
-+13tukst .. dar procese
Kokioje klinikoje jūs darot ivf?
Maze91 parašė:
Sveikos, kiek kam kanavo nekompensuojamas ivf su viskuo (tyrimai, konsultacijos, proceduros, isemimas, ikelimas, vaistai) nuo pradzios iki pabaigos?
Santarose iki teigiamo hcg išėjo 3550€, tai iki genetikų ir paskutinio vizito ~4000€.
Catallea parašė:
Kokioje klinikoje jūs darot ivf?![]()
Ivf Ryga.... Kaina skaičiuoju su viskuo... tyrimais testais papildais vaistais PRP dviem stimuliacijomis..... žodžiu 🙉🙉🙉 bėdų ieškau vis dar😳 suma ziauroka.. žinau.....
Catallea parašė:
Kokioje klinikoje jūs darot ivf?![]()
Sveikinu! 😍😍
Bet nemazai jums gavosi