lejiuka parašė:
o greit pastojai?
Pirma menesi ir pastojau
o po kiekvieno myliuko lekdavau sysiuka daryt....
lejiuka parašė:
o greit pastojai?
Pirma menesi ir pastojau
o po kiekvieno myliuko lekdavau sysiuka daryt....
lejiuka parašė:
Negasdink:/ man sunku pastot todel ir galvoju kaip palengvint viska
ko cia gasdinies,gal tau bus lengvai pastoti
.man pvz sunku ,tai net taip dar neuzkibo,reikia dar visokiu papildomai vaistu gerti.
nagle parašė:
na jau na jau juk isbega kai eini,o gal isbegs tas kuris butu judriausias,tai del to sako maziausei 3valandas paguleti.
Na cia jau tada spermiukuose gal beda,bet visi juk tikrai neisbega....na man asmeniskai budavo be prosvaisciu dar pagulet ir dar pusvalandi...
mano pusle labai jaurei as ir tjp daznai i wc eidavau...tj ir po myliuko lekdavau,turbut sukliudydavo nes arti juk pusle.... o dabar iscis turbut reiks apsigyvent tualete;D
Editutia parašė:
Pirma menesi ir pastojauo po kiekvieno myliuko lekdavau sysiuka daryt....
Kaip faina
as irgi noreciau kad man pasisektu taip..
nagle parašė:
ko cia gasdinies,gal tau bus lengvai pastoti.man pvz sunku ,tai net taip dar neuzkibo,reikia dar visokiu papildomai vaistu gerti.
Na kad sunku zinok
Editutia parašė:
Na cia jau tada spermiukuose gal beda,bet visi juk tikrai neisbega....na man asmeniskai budavo be prosvaisciu dar pagulet ir dar pusvalandi...mano pusle labai ja…
na ne mano vyro spermukam viskas ok,tai nezinau kaip tau kai eini neisbega,aisku gal ir lieka juk neisbegs viskas sulaiko iskiros bet tai vistiek kur pagulesi ilgiau ir ju yra daugiau ir didesne tikimybe kad kazkam pasiseks prasiskverbti
lejiuka parašė:
Na kad sunku zinok![]()
o tai kiek laiko nepastoji?ar tyreisi tu ir tavo vyras?
Editutia parašė:
Na cia jau tada spermiukuose gal beda,bet visi juk tikrai neisbega....na man asmeniskai budavo be prosvaisciu dar pagulet ir dar pusvalandi...mano pusle labai ja…
man irgi tas pats :DD vis begu i wc
neimanoma iskentet
jau prisiverciu pagulet,bet niekaip i wc :DD
Modute89 parašė:
man irgi tas pats :DD vis begu i wcneimanoma iskentet
jau prisiverciu pagulet,bet niekaip i wc :DD
na as visad pries darant nusisalpinu nors ir man buna ,kad norisi,bet kenciu nors 3valandas.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai