Rosmini parašė:
Sveikos. Na pas mane atkeliavo jau mmmlauksim kito ciklos, tik dabar galvoju reikia pradet BT matuot, ar matuojat kuri nors?
as matuoju.jau metai su pertraukom
Rosmini parašė:
Sveikos. Na pas mane atkeliavo jau mmmlauksim kito ciklos, tik dabar galvoju reikia pradet BT matuot, ar matuojat kuri nors?
as matuoju.jau metai su pertraukom
Rosmini parašė:
o nebandei ov testuku ?
Mes su vyru sita bandyma toli pirma darem,tai nei OV testukus dariaus nei BT matavau, o dar kadangi vyras komandiruotei buvo tik savaitgaliais tesusimatem ir ND darem. Aisku noras didelis buvo kad is pirmo kart viskas butu pavyke, bet gavosi kitaip. Dabar desim visas pastangas i vaiku gamyba
rutela12 parašė:
sveikos:)kaip gyvuojat? Man siandien dar tik 6 cd, bet kazkaip sumasciau O testuka pasidaryt...ir antra juostele jau pakankamai ryski, ar gali buti, kad man O bus taip anksti? siaip ciklas 28d.![]()
Ka reiskia "pakankamai ryski"? Ar tokio pacio ryskumo kaip pirmoji ir dar ryskesne? Nes jeigu blankesne uz parodomaja tai nesiskaito ot teigiamas
Beje, kokius o testukus naudoji ir kokio jautrumo? As jautrius 20tinius naudoju tai labai sunku suprasti ta juosteliu ryskuma
julic4ka parašė:
tau ir sekmes kad kitas menuo butu sekmnignesnis![]()
sekmes jums merginos
MamyciukeS parašė:
Labas rytas, sekmes jums sulaukti savo laimingos dieneles, man siandiena laimingoji. Du briuksniukai testuke.![]()
Sveikinimai tau
skaistut parašė:
Sveikinimai tau![]()
![]()
![]()
Aciu , bet dar taip blankiai bet du . Neliudekite zinau kad sunku kai sulauki mmm bet visviena turi buti kaskada givybe uzsimeksti , juk gyvenimas tam ir duotas!
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai