Barbarra parašė:
Mergaitės o jus jaučiat savo ovuliaciją?
si cikla labai jutau.manau ivyko desinej kiausidej,nes butent ta diena ir OT parode ir skausmas toj kiausidej buvo
Barbarra parašė:
Mergaitės o jus jaučiat savo ovuliaciją?
si cikla labai jutau.manau ivyko desinej kiausidej,nes butent ta diena ir OT parode ir skausmas toj kiausidej buvo
laukiantistebuklo parašė:
hm kažkaip keistai man šį mėnesį, pradėjo mausti abi kiaušides, nors dešinė kiaušidė savo funkcijos neatlieka pagal gydytojus ir jos niekad naujausdavau. Mistika kažkokia žodžiu
G.potockaite parašė:
Man menesines buvo paskutini sik rugpjucio 14 geriau kontraceptones spalio pirma nustojau gerti ir viavien neatsirado ir pastojau
Tai neaisku kada pastojai, nestumas dar mazytis, todel ir negali nustatyti, nes kai tiek mazai sav labai sunku nustatyti tikslia data. As va pati taip pat per anksti nuejau echo darytis ir pagal viska sav mazesni esam nei turetume buti, taip pat stresuoju, dabar po sav eisiu ziuret ar auga.
daliux2m parašė:
Labas rytas, merginos....
nebezinau kas man pasidare - jautrumas nenormalus, prie vyro kimbu del kiekvieno z…
daliux2m parašė:
nebezinau kas man pasidare - jautrumas nenormalus, prie vyro kimbu del kiekvieno z…
Suprantu tokią būseną labai puikiai. Man taip buvo praktiškai dvejus metus. ėjau iš proto, viskas nervino, vekdavau, isterijos didžiausios ir pan. Su laiku tai praėjo ir išmokau reaguoti ramiai. Manau ir šiuo atveju, tiesiog į viską stipriai reaguojama. Prašome nenusiminti, bus viskas gerai. Žinau, kad sunku nuvyti mintis, bet gal vertėtų kuo nors nauju užsiimti? Kad šiek tiek save prablaškyti?
astarima parašė:
Tai neaisku kada pastojai, nestumas dar mazytis, todel ir negali nustatyti, nes kai tiek mazai sav labai sunku nustatyti tikslia data. As va pati taip pat per ankst…
kokios naujienos,nu super,po tiek planavimu,visko isbandymu ir jums pagaliau pavyko
G.potockaite parašė:
Man menesines buvo paskutini sik rugpjucio 14 geriau kontraceptones spalio pirma nustojau gerti ir viavien neatsirado ir pastojau
palauk geras 2sav,tada vel nueik echo pasidaryt.mazas tavo nestumas dar,todel nieko ir nemato
laukiantistebuklo parašė:
kokios naujienos,nu super,po tiek planavimu,visko isbandymu ir jums pagaliau pavyko![]()
Tik va pati sau streso isivariau su ankstyva echo...
daliux2m parašė:
oi kaip suprantu tavo busena,bet tu stipri,tu viska iskesi ir tikrai po kelou dienu pageres.pati sau nusisypsok ir diena smagesne atrodys
daliux2m parašė:
Nervine itampa- uzburtas ratas, ypac kai visas mintis ir veiksmus sukoncentruoji i kazkokia problematiska sriti, kuri atrodo be iseities. Man labai labai padejo naujos veiklos atradimas, visiskai pasineriu i ja, nebematuoju nieko, aisku kartais pasitikrinu, pagalvoju, pasvajoju, bet toks atsiribojimas padejo atsipalaiduoti. gal ir jums reikia susiorganizuoti koki smagu savaitgaly su vyru ir nuvyti irzlias mintis salin? ;)
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai