m.viktorija parašė:
Sveikos!
Kiek Jusu NElaukia mm si men?![]()
Aš irgi labai nelaukiu!
m.viktorija parašė:
Sveikos!
Kiek Jusu NElaukia mm si men?![]()
Aš irgi labai nelaukiu!
InMau parašė:
Gryzau is po gines..nieko informatyvaus, nes papuoliau ne pas vausingumo spec tad mano tyrimu nekomentavo. Del pastojimo dar per mazai laiko praejo, gali buti issid…
Tokio dydzio folikulas vadinas tuoj ovuliuosit
Mamukynas parašė:
Tokio dydzio folikulas vadinas tuoj ovuliuosit![]()
Tai va ir as skaitau kad foliui tokiu metu toks dydis budingas
bet gine tokia negatantuota buvo, sako gali buti ir cista
nz ka ir galvot
InMau parašė:
Tai va ir as skaitau kad foliui tokiu metu toks dydis budingasbet gine tokia negatantuota buvo, sako gali buti ir cista
nz ka ir galvot
Man atrodo keistai kai ginė folio nuo cistos neskiria. Bet turint omeny kad 12cd ir dydis toks ant ribos ( nd šian verta daryt :)) manau kad ten folikulas ;)
Mamukynas parašė:
Man atrodo keistai kai ginė folio nuo cistos neskiria. Bet turint omeny kad 12cd ir dydis toks ant ribos ( nd šian verta daryt :)) manau kad ten folikulas ;)
Na ir man keista...ji iskart pasake kad vaisingumo klausimais nepakonsultuos nes priziuri nesciasias, bet vistiek keista
Na reikia tiketis kad cia folis.. tik deja vyro salia nera, grys tik penktadieni, kazin ar datrauksiu
eisiu pasidaryt ot
agnieskute25 parašė:
Paneles, man jau eina 8-ta savaiteleir šiandiena jau pradėjo skaudėti pilvo viršutinę dalį..ar tai galėtu būti dėl mažiuko augimo?
Dėl gimdos augimo skaudenimai yra normalu
Labukas. As cia taip retai parasau bet forumuka stebiu. Uz visas laikau kumscius kuo greiciau sulaukt ||
Dabar va nusprendziau pasipasakot :). Mano ciklas ilgas iki 35 d. Nereguliarus. Visada galvojau kad ov vyksta velai.nes ov jauciu pagal pilvo maudima ir kb. Kadangi ana menesi sulaukiau mm susinervinau ir si cikla darau ot. Pradejau 13cd vakar buvo 14 cd ir buvo ryskiai teigiamas.siandien neigiamas jau.nd buvo siandien ryte.kazin ar spejom. Man toks sokas. Tai ar normalu kad antra faze tokia ilga? O gal cia tik si cikla pasiankstino ov.
Zivilliuke parašė:
Labukas. As cia taip retai parasau bet forumuka stebiu. Uz visas laikau kumscius kuo greiciau sulaukt ||![]()
Gali būti kad šį pasiankstino nes antra fazė būna 12-16 dienų
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai