Evighet parašė:
Tokie Švedijoje yra, one-step, melagiai, bet šiai moteriai per ryškiai yra kad meluotų.
Nu taip, žinau, kad melagiai. Savo kailiu teko patirti. 😭
Evighet parašė:
Tokie Švedijoje yra, one-step, melagiai, bet šiai moteriai per ryškiai yra kad meluotų.
Grapsen parašė:
Sveikutespasidariau siandien rytini NT ir vertinau tik po 25 min,nes nuejau svarbiu reikaliuku atlikt 😊 iki mm dar 5dienos,o jau pamaudzia pilvuka ir dar labiau…
One step čia tie ar kaip jie ten vadinas. Aš Švedijoj juos dariaus, mačiau ir aš tokių juostelių, bet dabar LT esu, kraują pasidariau ir nieko nėra. Melagiai šitie. 😱
Believe96 parašė:
Vienas iš melagių. Gaila kitų nuotraukų neturiu, bet šitą ką dariau tai po valandos pasidariau hcg ir buvo <2
bet šitie išviso visada man rodo, retai kada nerodo. Nors nerodė tik kai buvau pastojus (pradžioje nėštumo) tada kiti rodė o tik šitas nenorėjo rodyti 🤣🙈😂 vieni iš įdomiausių testų 😂

Evighet parašė:
Vienas iš melagių. Gaila kitų nuotraukų neturiu, bet šitą ką dariau tai po valandos pasidariau hcg ir buvo <2bet šitie išviso visada man rodo, retai kada ner…
Akivaizdziai sugadinot testuka 😊 Turbut per daug suslapinot. Mano patirtis kaip tik gera su jais - nei karto nemelavo teisingai naudojant 😊
Believe96 parašė:
One step čia tie ar kaip jie ten vadinas. Aš Švedijoj juos dariaus, mačiau ir aš tokių juostelių, bet dabar LT esu, kraują pasidariau ir nieko nėra. Melagiai šitie.…
Grapsen parašė:
Nea cia kitokie![]()
Jo butent tokius ir as turejau 😊 dariausi kasryta ir labai po truputi ryskejo iki mm dienos (jau minejau, kad jie nejautrus).
Kamilė12 parašė:
O tai jūs dabar laukiatės ar pabėgo žirniukas?![]()
Taip, dabar laukiuosi ir tikiuosi, kad su vaistų pagalba pavyks išnešioti, bet ne visoms taip būna
Kamilė12 parašė:
Tai gal reikia nutraukti maitinimą taip?![]()
Kol kas maitinimo nenutraukiau, jei nepavyks atidėsim po to kai nutrauksiu maitinimą
Kamilė12 parašė:
O tai jūs dabar laukiatės ar pabėgo žirniukas?![]()
Bet turėjau persileidimą kovo pradžioje
tikriausiai dėl tos pačuos priežasties, tik gydytoją dabar radau atidesnę
Pikciuk parašė:
Taip, dabar laukiuosi ir tikiuosi, kad su vaistų pagalba pavyks išnešioti, bet ne visoms taip būna![]()
Kokie tie vaistai?
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai