Miglevai parašė:
šiandien mm diena,nestveriau ir pasidariau iskart atsikelus ir vuolia😲😍 bet ir baisu kartu pasidare,kad vel viskas nesibaigtu po savaites...🙄
Valioo😍🥰 dabar pabūkit princese ir saugokit save ❤️🌷šįkart turi viskas būti gerai!
Miglevai parašė:
šiandien mm diena,nestveriau ir pasidariau iskart atsikelus ir vuolia😲😍 bet ir baisu kartu pasidare,kad vel viskas nesibaigtu po savaites...🙄
Valioo😍🥰 dabar pabūkit princese ir saugokit save ❤️🌷šįkart turi viskas būti gerai!
akiumelis parašė:
Aciu labai😘😇
protect_your_peace parašė:
Gal kuri prieš ovuliaciją esate patyrusi didelius pilvo skausmus? Bet ne kaip per mm, o grynai pilvo,gulint dar dar,bet judant ar einant kažkaip išvis labai skauda.…
Man visada 2-4d prieš ovuliacija būna skausmai. Buvau tuo metu ir pas ginekologe, tai ji patvirtino, kad skausmas yra prieš ovuliacija, kodėl negali paaiškinti, tiesiog taip būna.
Raasiki parašė:
merginos ar jau galiu sakyt kad teigiamas?
Manau ,kad taip😊
Raasiki parašė:
merginos ar jau galiu sakyt kad teigiamas?
Tikriausiai, kad taip🙂
Raasiki parašė:
Labukasmerginos man lb velyva ovuliacija 26 c.d siandien ir pagaliau testukas teigiamas
![]()
Pagal viska turėtų būti po ne maziau nei 10d
Raasiki parašė:
Labukasmerginos man lb velyva ovuliacija 26 c.d siandien ir pagaliau testukas teigiamas
![]()
Liuteininė fazė turėtų būti mažiausiai 10d., kad spetų įsitvirtinti kiaušinėlis apvaisinimo atveju 😉
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai