Nežinau, gal čia Jums su teksto suvokimu prastai, ar akinukų naujų reikia. Bet nei vienam savo komentare, nerašiau, kad Jūs nerašykit jei nenėščios ar nerašykit savo pojūčių 😂 Ir net minties tokios neturėjau 😂😂 Jeigu neįsiskaitėt, skaitykit tol kol suprasit, nes su suvedimu kaikurioms tikrai negerai. Parašiau APIE SAVE, ką jaučiu ir t.t. ir kaip realybė tuos MANO pojūčius nusodina, kad neprisisvajoti apie nėštumą 🤦♀️ Parodykit KUR PARAŠIAU JOG NESIDALINTI POJŪČIAIS 🤦♀️ Išvedžiojat taip, kaip JUMS patinka. 🤦♀️ Šlykštu, kai iš komentaro JUMS NEPATINKANČIO, išvedžipjat tokį š*dą atsiprašant ir kitos net neskaičiusios ir nesusipažinusios su MANO KOMENTARU, ima drėbti tą riebų rudą 💩 ant manęs. Aš suprantu, kad yra pikta, jog bandai bandai ir nesigauna. Atrido OV piką gaudai, pojūčius gaudai, kad tik užkibtų, bet... nieko.. Todėl reikia išgalvoti savaip kitų komentarų esmę ir imti dergtis? Nes tas komentaras nepatiko? Jūs rimtai? 😁 Vėliavuokit Jūs mane, bet aš šitam forume per ilgai esu, kad nedrįščiau pasireikšti nepopuliaria nuomone, jeigu prireiktų 😊 Sėkmės Jums, kurios savaip išvedžiojat komentarus ir po to drėbiat savo 💩 ant to žmogaus, kai jis net nenusipelnė to.. Kol neišsimėšit savo dūšios, tol tikrai žirniukas neatkeliaus 😊🌺 Labai laukiu vėliavėlių! Žinau, kad Jums jos patinka! Gal mano šitas komentaras surinks rekordą už nepopuliarų komentarą 🤭🤭
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus