Prieš mm merginos irgi lyg matė CC vaiduokliuka, bet tikrai ne tokį ryškų, kaip kad vakar ir šian ryte🤔
OV testuko neturiu, kažkaip nepavykdavo man pagaut ir sakiau nebepirksiu😁
Krasula parašė:
Oho - medalis už kantrybę 🥇
Ačiū 😅 du ciklus paleidome su vyru po nelaimės. Dabar trečias ciklas turėtų būti, daug vilčių nededu, bet o jei pasisekė ir pataikem ant ov piko 🙈🤗🤗 būtų kosmosas ir iš karto manau baimė pasibelstu į nugarą, kuri manau yra neišvengiama po nesėkmingų atveju 🥴. Bet tikiu, kad visoms ateis savas laikas ir visos patirsime tą jausmą ir laikysime ant rankų savo mažylius 😍🙂
Indrajja parašė:
Dabar vis galvoju, nu ar gali būt tokie melagiai su tokiu:
O tu nenori kraujo pasidaryt? Nemanau kad tokie gali buti melagiai.
Indrajja parašė:
Nu iki mm dar toli gražu, bet geriau tegu bledės ir nebando pasirodyt😤😁🤍
😄😄😄😄
Jorytė1 parašė:
O tu nenori kraujo pasidaryt? Nemanau kad tokie gali buti melagiai.
Nu gal reiktų užsiregistruoti pirmadieniui... blemba ištikro žiauriai nenoriu keist pinigų ant to hcg tyrimo, nes jau tiek prileidus😄 pasižiūrėsiu ar galima užsiregint
Indrajja parašė:
Nu gal reiktų užsiregistruoti pirmadieniui... blemba ištikro žiauriai nenoriu keist pinigų ant to hcg tyrimo, nes jau tiek prileidus😄 pasižiūrėsiu ar galima užsireg…
Na aš neskubėčiau kraujo darytis, cc būtent kartočiau ir žiūrėčiau ar ryškėja ir jei taip, kokį antradienį-trečiadienį kraują
O brūkšniukas rožinis ar pilkas?
Gikante parašė:
Na aš neskubėčiau kraujo darytis, cc būtent kartočiau ir žiūrėčiau ar ryškėja ir jei taip, kokį antradienį-trečiadienį kraują![]()
Rožinis😊
Indrajja parašė:
Rožinis😊
Nu nes va stora tokia linija, bereikia stebėt ar ryškėja
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai