GabeDa parašė:
O 4-5 neštumo savaitę nieko dar nesimato?
5sav gali matyti puslelę, bet greičiausiai darys vaginalinį vis tiek
GabeDa parašė:
O 4-5 neštumo savaitę nieko dar nesimato?
5sav gali matyti puslelę, bet greičiausiai darys vaginalinį vis tiek
Sabina12345 parašė:
Sveiki, esu naujokė čia😊
Buvau pas ginekologė savaitė atgal dabar pas ginekologė rytoj.
amzius, zalingi iprociai, buve persileidimai tamtikros ligos, turejo parasyti konkreciau
As tai nkp neatsigaunu po tokiu istoriju, lb dziaugiuosi del nares, kad viskas tvarkoj ir vystosi, bet jau ne pirma karta girdziu, kad daktarai lengva sazine sau leidzia pasakyti, kad nestumas nesivysto 🙈🙈🙈 Nu as manau taip pasakyt butu galima kai esi 100 proc tikras del to, o ne, kad nu nzn va gal nlb aisku..:/ baisu lb baisu...
Vysnine <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame
amzius, zalingi iprociai, buve persileidimai tamtikros ligos, turejo parasyti konkreciau![]()
Vysnine parašė:
amzius, zalingi iprociai, buve persileidimai tamtikros ligos, turejo parasyti konkreciau![]()
Aš labai tikiuosi, kad rytoj pasakys viskas gerai vystosi😊
Džydžy parašė:
Na ka,kaip daug kas ir rasete ir kaip pati pasamoningai jauciau-joks cia ne persileidimas.
Džiugu girdėti 🤗🤗 aš irgi lankausi pas Gruzdienę 🙂
Džydžy parašė:
Na ka,kaip daug kas ir rasete ir kaip pati pasamoningai jauciau-joks cia ne persileidimas.
Nuostabios naujienos! Aukit sveikučiai!! 🌸🥳🤍
Aciu labai uz palaikyma.as dziaugiuos su jumis,o jus su manimi!
Kas svarbiausia tai sitas akuseris gimdymo namuose dirba,ir isleido mane su tokia diagnoze. Tai gerai,kad as ramiai,be nerimo ir asaru sureagavau,kaip tiesiog nujausdama,ksd cia dar ne pabaiga. O jei buciau stresavus,siandien tos sirdeles nebuciau isgirdus gal..
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai