Mergarita parašė:
Negadinkit!!! Aš nors ir su puikiu progesteronu, bet lauksiu iki 7-8 mm dienos ✌️😃🤞
Noriu negadint, bet nesu tikra ar nesusisvies menulis pirmadieni antradieni!
taip noreciau liepinukes arba rugpjutinukes tiesiooog❤️
Mergarita parašė:
Negadinkit!!! Aš nors ir su puikiu progesteronu, bet lauksiu iki 7-8 mm dienos ✌️😃🤞
Noriu negadint, bet nesu tikra ar nesusisvies menulis pirmadieni antradieni!
taip noreciau liepinukes arba rugpjutinukes tiesiooog❤️
Matau jau visos nekantraujat gadint testus 😀mano mm 6d pagal programę, bet ov pagavau ankščiau, tai gal 2d ankščiau ateis, bet vakar vistiek neiškenčiau ir pasidariau nt ir aišku baltas buvo 🙂 nors žinojau kad nieko nepamatysiu, nes su dviem nėštumais(vienas nesėkmingas) turėjau implantacinį kraujavimą ir po jo teigiamus pamačiau 🙂
Little_Miu parašė:
Programėlė taip meta.ir nuo mm tik savaitė praėjo. Kažkaip lb anksti man rodos 🙂
Ir mano ovuliacija įvyko kažkur savaitė po mėnesinių, programėlė skaičiuoja visai kitaip, bet šį ciklą pasitikėjau savo kūno pojūčiais, žiūrėsim kaip sekėsi🙂
gintarytia7 parašė:
Ir mano ovuliacija įvyko kažkur savaitė po mėnesinių, programėlė skaičiuoja visai kitaip, bet šį ciklą pasitikėjau savo kūno pojūčiais, žiūrėsim kaip sekėsi🙂…
Tai vat ir man kūnas pasakė, kad ov vyksta
Mergarita parašė:
Nu kol kas ir man atrodo kad išlauksiu drąsiai bent kol savaitgalis praeis
Ju.St parašė:
Matau jau visos nekantraujat gadint testus 😀mano mm 6d pagal programę, bet ov pagavau ankščiau, tai gal 2d ankščiau ateis, bet vakar vistiek neiškenčiau ir pasidari…
Aš nei su vienu neturėjau🤔🤔 bet va su pirmu pasidariau nt 4d iki mm - parodė gan ryškų vaiduoklį. Su antru pasidariau tik vėluojant mm. Dabar, kai nesėkmingas neplanuotas buvo, tai pasidariau 2d iki mm irgi ryškiai rodė jau gan
Adagioo parašė:
Aš nei su vienu neturėjau🤔🤔 bet va su pirmu pasidariau nt 4d iki mm - parodė gan ryškų vaiduoklį. Su antru pasidariau tik vėluojant mm. Dabar, kai nesėkmingas nepla…
Man su sunum 4d iki mm labai ryskiai testas sviete, o va su pirmu nestumu (nesekmingas) turejau irgi implantacini
Adagioo parašė:
Aš nei su vienu neturėjau🤔🤔 bet va su pirmu pasidariau nt 4d iki mm - parodė gan ryškų vaiduoklį. Su antru pasidariau tik vėluojant mm. Dabar, kai nesėkmingas nepla…
Kiekvieną kartą gali būti skirtingai, bet vistiek bandau pritempti kaip buvo su praėjusiais 🙂 dabar 11dpo, pradėjo stėnas skaudėt tai gal mm neužkalnų 🤔
Ju.St parašė:
Kiekvieną kartą gali būti skirtingai, bet vistiek bandau pritempti kaip buvo su praėjusiais 🙂 dabar 11dpo, pradėjo stėnas skaudėt tai gal mm neužkalnų 🤔…
Strenos gali buti ir nestumo pozymis👍 man pradejo pilvo apscioj "burbuliuot" su sunum cia buvo pagrindinis simptomas, beeet neprisisvajojam, kad netektu nusivilti🙏
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai