2024.09.10 13:03 (prieš 1 m.)
LiukaL parašė:
Jei vyro žemas libido reik bent hormonu tyrimus padaryt gal žemas testotoronas gal turi antsvorio? Sveikas vyras sekso nori kasdien tiesiog jiem to reik. Jų toks or…
Na ir nuo žmonių poreikių priklauso, mes abu su vyru nesam romantikai, man tai užtektų ir 2 kartų per mėn. Mano vyras buvo kūdas ir jaunas, ir jau nuo 17-18 metų niekada manęs nedraskydavo, ir jam irgi to nereikėdavo dažnai... Ir niekas nepasikeitė nei pas mane nei pas jį su lovos reikalais, tik dabar vyras svorio priaugęs 😀 O kai planuojam tai po mm kokios 3 dienos praeina ir pradedam dažniau kas antrą dieną savaitę pasimyluot ir vėl ramu... Niekada neatstumia, jei jis rodo iniciatyvą, tai aš neatstumiu, jei aš rodau, tai jis neatstumia, bet abu nuo jaunystės tokie, kad nu tiesiog nereikia tiek.. Ir mum tai norma. Kitiem norma kiekviena diena po 3 kartus, o man atrodo nenorma, negalėčiau net visa mėnesi kas antra dieną... 🙈 O santykiai puikūs, abu mylime vienas kitą ir dėl to niekada nesam susipykę, nes tiesiog abu esame tokie.