Lialia77 parašė:
Sveikos merginos, kaip manote... Aš galvoju brokas. Išryškėjo iškart. Tai ir kelia abejonių Netikiu
Man buvo taip pat, visi 4 testai iskarto išryškėjo ir nesvarbu ar ryte ar diena dariausi, o dabar jau laukiuosi 20sav😁
Lialia77 parašė:
Sveikos merginos, kaip manote... Aš galvoju brokas. Išryškėjo iškart. Tai ir kelia abejonių Netikiu
Man buvo taip pat, visi 4 testai iskarto išryškėjo ir nesvarbu ar ryte ar diena dariausi, o dabar jau laukiuosi 20sav😁
Lanna parašė:
Jum prailgėjo, man sutrumpėjo... turėjo prasidėt 26/27d prasidėjo 23d ir tik pora dienų, nuo vakar vakaro jau nieko nebėra 🙄 galvoju nueit pas gine, kažin kada būtų…
O nt daretrs? Idomu kodel taip 🤔 buna man uzsitesia, nes panasu ir ov veliau buvo, sestadieni testas baltas, kolkas daugiau nekartojau
Lila parašė:
O nt daretrs? Idomu kodel taip 🤔 buna man uzsitesia, nes panasu ir ov veliau buvo, sestadieni testas baltas, kolkas daugiau nekartojau
23d dariausi buvo tuščias ir per pietus parėjo tos dienos 🤔
Lanna parašė:
23d dariausi buvo tuščias ir per pietus parėjo tos dienos 🤔
As 21 dariau irgi tuscias, o mm dar vis nesirodo, tai jai nepasirodys, sestadieni vel nt darysiu
Laba visoms
matau, kad cia labai aktyviai bendraujate. Mes jau bandome keli menesiai susilaukti vaikelio. Sis menesis ir man keistas, nes irgi pradejo pykinti, tik kazka suvalgau ir jsu man bloga savijauta ir galva skauda ar cia koks virusiukas vaiksto ar kazkas tokio. Menesines siaip buna 4-5 dienos. Bet paskutinios buvo tik 3 gal net labiau 2 dienos. Tai paskutine diena gavosi rugsejo 7. Siandien jau 3 kartus vemiau, ar ir as galiu buti apsinuodijusi? Nestumo testo nesidariau, nes tikrai dar neverta. Menesines numatomos spalio 5d. Ir siaip atrodo uztaikem ant vaisingu dienu. Nezinau, kazkokia mistika. Gal laikas siaip pas gydytojus eiti ir tirtis
Karinaite parašė:
Laba visomsmatau, kad cia labai aktyviai bendraujate. Mes jau bandome keli menesiai susilaukti vaikelio. Sis menesis ir man keistas, nes irgi pradejo pykinti, ti…
Pasidarykit NT jei neramu ir mm buvo kitokios nei iprastai
Galatėja parašė:
Pasidarykit NT jei neramu ir mm buvo kitokios nei iprastai
Sakot verta jau dabar daryti? Nebus per anksti?
O gal man nesekmingas buvo praitas menesis.. jei tikrai tik tokios trumpos ir neiprastos menesines buvo, bet kad nebuvo jos labai gausios. Aisku cia tik speliojimai dabar. Dabar iki menesiniu pradzios 8-9 dienos, tai atrodo ankstoka viskam, o gal jau ir laukiuosi
Karinaite parašė:
O gal man nesekmingas buvo praitas menesis.. jei tikrai tik tokios trumpos ir neip…
Tai jeigu Jums buvo neįprastos mm, kurios truko trumpai, tai gal jau net prieš jas buvote pastojusi, bet susirgote ir tiek trumpiau... Visko gi gali būti, kitos nėščios visus mēnesius mm serga.. Pasidarykit testa, jeigu tikrai įtariat, kad jaučiatės neįprastai.
Sveikutes o kaip su temperatura buna ? mm bus tik 28d bet kazkaip idomiai jauciuosi pasimatavau ir 37,4 bet persalimo simptomu nera jokiu , jei nekibo temp turi nukrist tik pradejus kraujuoti kai ateis mm ar prieš tai ? labai jauciu temperatura net kai kelios dalys buna. ir taip keistai jau buvau nurasius cikla nes buvo vaiduokliukas poto buvo kitos firmos testas neigiamas , daugiau nebesitestavau nebezinau ka galvoti
Karinaite parašė:
O gal man nesekmingas buvo praitas menesis.. jei tikrai tik tokios trumpos ir neip…
Tai galbūt tas trumpas kraujavimas visai ne mėnesinės. Manyčiau, kad prieš registruojantis pas gydytoją vertėtų pasidaryti testą.
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai