Maru parašė:
Na neiskentus rytojaus pasidariau dar pora ankstyvuju testu, su rytiniu gal butu ryskiau 🫣 velioja 2d, bet trys testai gal nemetuoja... [imgh]photo:img_0207-qsky3.…
Viskas gerai, visi teigiami 🌺
Maru parašė:
Na neiskentus rytojaus pasidariau dar pora ankstyvuju testu, su rytiniu gal butu ryskiau 🫣 velioja 2d, bet trys testai gal nemetuoja... [imgh]photo:img_0207-qsky3.…
Viskas gerai, visi teigiami 🌺
Indriukas777 parašė:
Kaip pilvą pradėjo smarkiai spazmuoti.. turbūt mm ateis dar anksčiau negu planavau 🤦♀️ norisi kažką primušti 🤭🤭🤭
Jei ne šitą, tai kitą ciklą pavyks 😊 🤞🏼🥰
O man šiandien pramušė ant valgymo 🤣 Šiaip esu ta, kuri mažai valgo ir nenori maisto... šian net kvapas erzino skrandi kaip valgyt noriu. Pavalgiau ir dar noriu 🤣🤣🤣
pupsika parašė:
Jei ne šitą, tai kitą ciklą pavyks 😊 🤞🏼🥰
O man šiandien pramušė ant valgymo 🤣 Šiaip esu ta, kuri mažai valgo ir nenori mais…
Tai valgyk į sveikatą 🤭🤭 o aš turbūt eisiu aukos ieškot 🤭🤭 nesitikėjau kad gali mm ateit 3 dienom anksčiau net su progesteronu 🤦♀️
Indriukas777 parašė:
Tai valgyk į sveikatą 🤭🤭 o aš turbūt eisiu aukos ieškot 🤭🤭 nesitikėjau kad gali mm ateit 3 dienom anksčiau net su progesteronu 🤦♀️
Ech...gaila, bet reik tiket kitas sykis bus sekmingas
GiedreG parašė:
Ech...gaila, bet reik tiket kitas sykis bus sekmingas![]()
Mes visosnto tikimės 😊🤞🤞🤞🌺
Maniosime parašė:
Aš kažkaip naiviai tikiuosi, kad buvo puikiai pataikyta ant ovuliacijos ir pavyks 😃 vakar net nd nelabai malonu buvo daryti, atrodo gimda žemai nusileidusi ir nieka…
ryte iki kokių 9 kažkiek maudė, bet jau praėjo
kažkodėl aš irgi tikiu šiuo ciklu, nepaisant tų visokių tepinėlio tyrimų
myliukai buvo 8d, 13d ir 15 d
speneliai tik liko biški jautrūs
FoxLady parašė:
Jusu AMH ir FSH rodikliai vis dar geri? (Su amziumi prasteja). Pas mane jie ir bus priezastis, nes daugiau tiek pas mane, tiek pas vyra viskas puiku.
Vasaros gale abu su vyru persidarysim pagrindinius tyrimus, nors prieš metus viskas buvo gerai. Rugsejį taip pat planuojam konsultaciją dėl ivf, nes jau ir noras ėmė blėst po tiek metų bevaisių pastangų. Nesu aš pamišus dėl vaikų irgi, bet patirti motinystę man vis dar svarbu. Beje, LT ivf mes jau nebegalim atlikt dėl mano amžiaus, tai bus arba LV, Turkija arba Graikija. Arba iki to laiko pastosiu natūraliai.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai