Abigaile parašė:
Sveikos,
Man net su pirmu baisu, kyla mintys ar susitvarkysiu, ar pajegsiu, ar mokesiu buti gera mama, ne tik pamaitinti aprengti, bet ir isaukleti, uzauginti geru, empatisku zmogumi.. Turbut naturalu tos mintys ir rupestis
Abigaile parašė:
Sveikos,
Man net su pirmu baisu, kyla mintys ar susitvarkysiu, ar pajegsiu, ar mokesiu buti gera mama, ne tik pamaitinti aprengti, bet ir isaukleti, uzauginti geru, empatisku zmogumi.. Turbut naturalu tos mintys ir rupestis
FoxLady parašė:
Man net su pirmu baisu, kyla mintys ar susitvarkysiu, ar pajegsiu, ar mokesiu buti gera mama, ne tik pamaitinti aprengti, bet ir isaukleti, uzauginti geru, empatisk…
Taip, tiesiog su pirmu dar sunku įsivaizduoti ko tiketis, su antru jau zinai
Saulė Danguj parašė:
Ačiū, augam 🩵 taip, antram echo pasirodė visam gražume. Spėliot nereikėjo 🏎️🫢
Keliu savaiciu lyti suzinojote?
Ingius68 parašė:
Labas rytas mergaitės , skanios kalvelės jums , aš ateinu pasiguosti panašu kad šis ciklas nepavykęs 12 dpo , buvo skatintas ir du folikulai bet deja deja
Nezinau ar as viena, bet matau kazka. 🫣
Ingius68 parašė:
Labas rytas mergaitės , skanios kavelės jums , aš ateinu pasiguosti panašu kad šis ciklas nepavykęs 12 dpo , buvo skatintas ir du folikulai bet deja deja
Aš ir kažką matau 🙈 bet nesuprantu ar vaiduokliukas, ar išdžiuvimas. Galbūt jūsų daktarė sakė, iki kada turėtų pasirodyt teigiamas testas? 🌸
Happy_days parašė:
Keliu savaiciu lyti suzinojote?![]()
Sveiki. Čia gal neužkrauname tokiom temom. Visada galite parašyti žinutę. O šiaip individualu. Kas daro NIPT, sužino anksčiau. Kam pasiseka, sužino pirmo trimestro echo. Bet dauguma atvejų turbūt antro trimestro echo.
Ingius68 parašė:
Labas rytas mergaitės , skanios kavelės jums , aš ateinu pasiguosti panašu kad šis ciklas nepavykęs 12 dpo , buvo skatintas ir du folikulai bet deja deja
Laba apatiniam ir as matau 🫣
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai