Jurintaaa parašė:
Tai jei mm tik už 5 dienų, panašu, kad pagavote pačią pradžią. Naudokite ovules ir linkiu, kad viskas būtų sėkmingai 🤞
Ačiū labai, bandysiu 😊
Jurintaaa parašė:
Tai jei mm tik už 5 dienų, panašu, kad pagavote pačią pradžią. Naudokite ovules ir linkiu, kad viskas būtų sėkmingai 🤞
Ačiū labai, bandysiu 😊
Vyka parašė:
Jei nepabėgs ciklas tai turėtu mm būti už 5d. Neišrašė recepto,bet nulėkiau į vaistinę ir išprašiau ovulių progesterono,viliuosi kad dar pavyks pakelti prg.…
O, labai gerai, kad ovuliu gavote 😊Tai tik pati pradžia. Manau pavyks pakelti progesterona ir zirniukas nepabegs 🥰
Pozityvioji parašė:
Buvau pastojusi (nesėkmingai), tai pojūčių iki pirmų mmm iš tikro buvo 0, simptomai (pykinimas, pilvo tempimas) asmeniškai tik vėliau atsirado, tad labai rekomenduo…
Oj, o aš kiekvieną simptomą stebiu ir, išties, prisigalvoju...🫣 na, šiandien namie testo neturiu, reiks ryt įsigyt, pasidaryt. Čia, turbūt, ir atidėliojimas iš baimės nusivilt vyksta. 🫣😅
Rožynė parašė:
Man su paskutyneis 3 nestumais buvo iki testo didelis nuovargis ir net maisto kitokio norejos net vyras pasake ar nesilauki .
Aš, galbūt, tiesiog jautresnė simptomams tapau, pastabesnė. Natūralu, kai tikiesi. Bet ir šiandienos nuovargį bei pakilusią BKT priskiriu prielaidoms dėl pastojimo, o ne kokiai zarazai. 😅 ne nu ryt vyro prašysiu tikrai ryte testą parvežt, gal ramiau gyvensiu savaitgalį. 😅 kad jau 2 dienos iki mm teliko...
petunija0 parašė:
Aš, galbūt, tiesiog jautresnė simptomams tapau, pastabesnė. Natūralu, kai tikiesi. Bet ir šiandienos nuovargį bei pakilusią BKT priskiriu prielaidoms dėl pastojimo,…
Nupirkit komi jautresni kur raso kad galima iki mm ☺️ man clearblue patinka ekektroninei )
petunija0 parašė:
Aš, galbūt, tiesiog jautresnė simptomams tapau, pastabesnė. Natūralu, kai tikiesi. Bet ir šiandienos nuovargį bei pakilusią BKT priskiriu prielaidoms dėl pastojimo,…
Jau tikrai rodytu, pasidarysit ir ramiau bus
Merginos, patarkit 🙈 reikia pasidaryti hormoninius tyrimus (geriausia sakė 3 ciklo dieną, bet tinka 3-5), penktadienį po pietų pasirodė šiek tiek kraujo, bet labaai nedaug, šiandien jau gausiau. Tai tą penktadienį skaičiuoti kaip pirmą dieną ir darytis kraują ryt, ar darytis pirmadienį? Visiškai pasimečiau dabar, kaip geriau 🫢
petunija0 parašė:
Oj, o aš kiekvieną simptomą stebiu ir, išties, prisigalvoju...🫣 na, šiandien namie testo neturiu, reiks ryt įsigyt, pasidaryt. Čia, turbūt, ir atidėliojimas iš baim…
Nu ar darėtės? Visos laukiam
Giedrė. parašė:
Nu ar darėtės? Visos laukiam![]()
Aga as tik užeinu pažiūrėt ar dar neįdėjo 🤣🥰☺️
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
gal viskas bus gerai. Gimdai augant, gal dar pasislinks ir vaikutis. Būtinai eikit dar ir kitos nuomonės sužonoti. O dabar…