Rožynė parašė:
Kiek jums dpo priminkite? Testas tai gyvai riskesnis kiek pamenu man nuotraukos neimdavo pilnos spalvos .
11dpo, 4 dienos iki mm
Rožynė parašė:
Kiek jums dpo priminkite? Testas tai gyvai riskesnis kiek pamenu man nuotraukos neimdavo pilnos spalvos .
11dpo, 4 dienos iki mm
Rožynė parašė:
Joo kazkaip foto išpilkina juostele
RauDonoji parašė:
Pakartojau dar easy@home su nepilna valanda laikytu šlapimu, na neaisku kuom cia baigsis, gavau progesterono žvakučių.
Kad matosi tai tikrai abejoniu nekyla, tik labai gaila butu jei biocheminis, kiek sukelia vilciu🥺 Dar laikom kumscius kad prg padetu ir islaikytu
Sandraaa parašė:
Kad matosi tai tikrai abejoniu nekyla, tik labai gaila butu jei biocheminis, kiek sukelia vilciu🥺 Dar laikom kumscius kad prg padetu ir islaikytu
Dar prieš teigiamą sakiau-na ektopinį turėjau, persileidimą turėjau, betrūksta biocheminio ir turėsiu visą puokštę...būtų trečias nesėkmingas nėštumas per pusantrų metų
O as vis dar gaudau ov, visada 13 cd man ov buna, bet sikart kaip ir nujauciau po biocheminio bus issibalansave, na gal ryt poryt piko sulauksiu 🫠 bt ir kiti pozymiai irgi rodo kad dar tik arteja.. is kitos puses kaip ir apsidziaugiau kad ne siandien pikas, vyrui protini danti trauke, reik duok poilsio

RauDonoji parašė:
Dar prieš teigiamą sakiau-na ektopinį turėjau, persileidimą turėjau, betrūksta biocheminio ir turėsiu visą puokštę...būtų trečias nesėkmingas nėštumas per pusantrų …
Na tikrai daug nesekmiu 🥺 turi gi pasisekti po tiek pastangu.. idomu kas is tiesu trukdo, negi tiek sutapimu gali buti
RauDonoji parašė:
Dar prieš teigiamą sakiau-na ektopinį turėjau, persileidimą turėjau, betrūksta biocheminio ir turėsiu visą puokštę...būtų trečias nesėkmingas nėštumas per pusantrų …
Nenusiteikite blogiausiam❤️
RauDonoji parašė:
Pakartojau dar easy@home su nepilna valanda laikytu šlapimu, na neaisku kuom cia baigsis, gavau progesterono žvakučių.
Kaip džiaugiuosi 🥰Manau pagaliau ir pas Jus laimė atvyko ❤️
Pupsika parašė:
Kaip džiaugiuosi 🥰Manau pagaliau ir pas Jus laimė atvyko ❤️
Nenusiteikus taip pozityviai, manau labai mazi sansai su tokiu prg rezultatu..
Merginos, vis pastebiu kaip sekat tą ovuliaciją, bet kiek man teko domėtis, tai kibiausios dienos būna 1-2 d. prieš ovuliaciją, o ne jos metu. Nes spermatozoidai laukia kiaušiąląstės ir geroje terpėje gali išgyventi 3 ar 5 dienas net. O mylintis grynai ovuliacijos dieną, na nežinau - ar nebijot nesuspėt? Man atrodo reiktų darbuotis ir anksčiau, žinoma, nepraleidžiant ir OV. 🙄
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai