Orchideja@ parašė:
Aha šota ir aš esu skaičius. Nu bus labai idomu. Nes mano kiek testų dariausi o dariausi gal kokius 7😃 nes tiesiog tiek turėjau ir sunaudojau😃🙈 tai pas mane testai …
Labai lauksim 😊
Orchideja@ parašė:
Aha šota ir aš esu skaičius. Nu bus labai idomu. Nes mano kiek testų dariausi o dariausi gal kokius 7😃 nes tiesiog tiek turėjau ir sunaudojau😃🙈 tai pas mane testai …
Labai lauksim 😊
Nepasiduodanti parašė:
Va ,radau 😃
Man su dukra pakankamai anksti jau rodė. Šį kartą irgi. ir abu kartus dariau hcg kraujo tyrimus, tai tą pačią dpo realiai tie patys atsakymai
tūkstančių skaičius tas pats. Tai įdomu kas čia šį kartą bus
Abigaile parašė:
As su savi vejuojanciom pasidariau jau 3 testa ir vel balta balta😂
Nu bet kaip taip... 🙄
Nepasiduodanti parašė:
Va ,radau 😃
Taip, man su berniuku buvo labai neryski ir sunkiai ryskejo ☺️ o dabar su mergyte tai proes mm 4d jau aiski ryski nebe vaiduoklis buvo 🙈 va ikelsiu net kaip atrode su dukryte cia 4 ryto 

Coliuke147 parašė:
Taip, man su berniuku buvo labai neryski ir sunkiai ryskejo ☺️ o dabar su mergyte tai proes mm 4d jau aiski ryski nebe vaiduoklis buvo 🙈 va ikelsiu net kaip atrode …
Nu nors kažkam ta teorija pasitvirtina 😀
Nepasiduodanti parašė:
Blemva kaip faina būtu. Lauktis,vet anei pykinimo,abei krūtų ar pilvo skausmų anei vidurių užkietėjimo ir putimo. Pasaka o ne laukimosi laikotarpis 🥰
Aha labai fainas nėštumas buvo, o ir gimdymas labai lengvas ir greitas kaip pirmakartei😀akuseris sake tau tik gimdyt ir gimdyt jeigu taip😀
Abigaile parašė:
As su savi vejuojanciom pasidariau jau 3 testa ir vel balta balta😂
O kiek laiko vėluoja?
kjustina659 parašė:
Aha labai fainas nėštumas buvo, o ir gimdymas labai lengvas ir greitas kaip pirmakartei😀akuseris sake tau tik gimdyt ir gimdyt jeigu taip😀
Super. Linkiu,kad ir sekantis nėštumas toks būtu 🙂
kjustina659 parašė:
O kiek laiko vėluoja?
2 dienas
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai