2021.05.11 09:09 (prieš 5 m.)
Meshka parašė:
Kiek randa baltymo slapimo tyrime?
Ka is antihipertenziniu ir krauja skystinanciu vaistu vartojat? Tik fraxi? Ar ir a…
Randa nuo 0.1 iki 0.7. Sako mazai, todel taip ir pasiliko prie stebejimo, tuo labiau, kad nieks daugiau nesidaro. Na spaudimas cia buvo uzsokes pries ta baltymo radima kaip tik kelis kartus. Jau siule dopegyta net ir nevirsijant ribu - del lengvai padidejusio ir pasokinejancio, bet kazkaip ant savaitgalio nebuvo cia tos prieziuros normalios, o tada man spaudimas krito iki 110/60 (pries nestuma tai buvo normalus mano spaudimas), bet as dabar prie jo nepripratus, tai vel blogai jauciuosi nuo tokio 🤦♀️ tai neskyre, kad nenumust labiau. Nuo tada, kai spaudimas krito, buvo tik viena karta dar, soktelejes iki virs 140/80. Siaip naudoju aspirina 100mg ir zibora. Man cia visiskas kosmosas, nesuprantu, kas darosi 🤷♀️ labai atsainiai ziuri, sneka tik apie stebejima ir isvis nieko nesako. Dar ir paruosiamieji saremiai prasidejo - bijau, kad labai anksti, bet jie tik nusijuokia, kad tau nuo nestumo pradzios juk buvo sakyta, kad greiciausiai gimdysi anksciau. Negaliu net nueiti privaciai pas kazkoki patikima ir gera gydytoja...