Pirmąkart_mama parašė:
Sveikos, merginos. Gal žinot ar lankantis privačiai ir prisižiūrint nėštumą Gruzdienės klinikoje jų ginekologė galės išleisti į dekretą?
Lankausi ten o į dekretą išleis šeimos daktaras.
Pirmąkart_mama parašė:
Sveikos, merginos. Gal žinot ar lankantis privačiai ir prisižiūrint nėštumą Gruzdienės klinikoje jų ginekologė galės išleisti į dekretą?
Lankausi ten o į dekretą išleis šeimos daktaras.
Pirmąkart_mama parašė:
Abiejų nėštumų metu į dekretą išleido Gruzdienė. Antro nėštumo metu nė karto nebuvau pas šeimos gydytoją, net nežino, kad laukiausi ir kad jau ir pagimdžiusi esu. Viską sutvarkydavo Gruzdienė vietoje.
SunSunny parašė:
Abiejų nėštumų metu į dekretą išleido Gruzdienė. Antro nėštumo metu nė karto nebuvau pas šeimos gydytoją, net nežino, kad laukiausi ir kad jau ir pagimdžiusi esu. V…
Mano gine irgi iškart pasakė ,,šeimos gydytojas ne prie ko, nėštumas tik ginekologo akušerio ir nėščiosios reikaliukas". Tai gine viską ir turi tvarkyti 😊
Skani_uogiene parašė:
O kaip žinoti, kada tiksliai į dekretą išeit? Pagal nėščiosios knygelę skirtingas laikas vaikelio pagal echoskopą, pagal mm. Eisiu pas gydytoją dabar 28 savaitę, be…
Jei mm daugmaž reguliarios, terminą nustato pagal paskutines mm. Jei nereguliarios - pagal echo
SunSunny parašė:
Abiejų nėštumų metu į dekretą išleido Gruzdienė. Antro nėštumo metu nė karto nebuvau pas šeimos gydytoją, net nežino, kad laukiausi ir kad jau ir pagimdžiusi esu. V…
Man taip pat, viską sutvarkė Gruzdienė
Sweet parašė:
Sveikos,gal galit rekomenduoti tikrai gera genekologa?
Del ko reikia? Nestumo prieziura,nevaisingumas,ar kas?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai