ieva6891 parašė:
P las
Man irgi idomu kas nepatiko?
ieva6891 parašė:
P las
Man irgi idomu kas nepatiko?
Živilėlė_garbanėlė parašė:
2 metus vyresnėlis lankė Geniuką, jei negausim valstybinio ten ir sesę vest planuojam. Labai patiko, ir auklėtojos ir maistas ir važiuodavo visur ir į lauką eidavo …
ar didelės grupės ten?
Sveikos mamytes, Turiu suneli Kajų, jam 2 metukai, kaip tik ieškome privataus vaikų darželio, labiausiai aktualu nedidelės vaikų grupės, na, kad kuo daugiau dėmesio gautų mūsų mažyliai, gal galit ką parekomenduoti, kaina ir vieta Vilniuje nelabai svarbu, svarbiausia kad vaikui butu gerai
aciu mielos mamytes, lauskiu jusų nuomoniu
oksana_miskine parašė:
Sveikos mamytes, Turiu suneli Kajų, jam 2 metukai, kaip tik ieškome privataus vaikų darželio, labiausiai aktualu nedidelės vaikų grupės, na, kad kuo daugiau dėmesio…
Rekomenduoju Apelsinu pieva, jei tinka perkunkiemis, uz perkunkiemio nuosavame name. Auklytes labai fainos, mes jau isejom nes jau dideles, bet va antras vaikas eis taip pat kai paaugs.
Sveikos, rekomenduoju Gineitiškių darželį (Baltupių darželio filialą) Alyvų gatvėj, netoli aplinkelio, todėl geras susisiekimas. Pradėjau leisti nuo 1,5 metukų, labai bijojau dėl adaptacijos, nes vienas vaikas labai jautrus, bet viskas pavyko puikiai, ten auklėtojos kaip mamos, nešioja čiučiuoja mažiukus, gal todėl ir adaptacija buvo labai lengva. Maista gamina vietoje, nežinau kaip dėl košių su cukrumi ar deda, bet arbatas duoda tik be cukraus. Maniškiai darželyje išmoko daugiau visko valgyt nei namie
Man patinka, kad į lauką veda du kartus per dieną, daro įvairius darbelius ir nuotraukas deda i fb uždarą grupę, labai smagu pamatyti kaip tavo mažiai klijuoja, lipdo, piešia
Man aktualiausia buvo auklėtojos, o jos ten superinės
Dvynukai2015 parašė:
Sveikos, rekomenduoju Gineitiškių darželį (Baltupių darželio filialą) Alyvų gatvėj, netoli aplinkelio, todėl geras susisiekimas. Pradėjau leisti nuo 1,5 metukų, lab…
auklėtojos, atrodo, tikrai neblogos
bet tokios tamsokos patalpos, labai apšvietimo trūksta
Buvome apsižiūrėti, tai šitas dalykas užkluvo gan stipriai...
Pasirinkimas privaciu darzeliu dabar didziulis, kiekvienam pagas savo poreikius. Labai dziaugiuosi, kad kazkada kaimyne parekomendavo Geniuka
ji lanko mano abi mergytes. Didelis, ispuoseletas darzelio kiemas (kuriuo audojasi kasdien), puikios aukletojos, skanus maistas, daug demesio skiria ugdymui, daznos isvykos. Vienintele problemele vakarais isprasyti seses namo
Rekomenduociau visiems.
Dvynukai2015 parašė:
Šiaip tamsiau sakyčiau muzikos kambary ir koridoriuje, bet ir tai daugiau vakare. O grupėse tai labai šviesu![]()
hmm, mes vakare buvom, man tamsu ir grupėse pasirodė
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai