aure.lija parašė:
Sveikos!
Mea lankėme Vaikystės sodą Liubarto gatvėje, viskas gerai, buvome patenkinti. Iš jūsų paminėtų apie Aukštyn kojom darželį esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų
aure.lija parašė:
Sveikos!
Mea lankėme Vaikystės sodą Liubarto gatvėje, viskas gerai, buvome patenkinti. Iš jūsų paminėtų apie Aukštyn kojom darželį esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų
aure.lija parašė:
Sveikos!
Vyresnėlis lankė vaiko medį, kas įdomu rašykit pm
Marco parašė:
Sveikos, mamos, jus viska zinotejei norime nuo rudens/nauju metu leisti atzala i privatu darzeli, ar jau pavelavome su rezervavimu?
Privatų visada galit rezervuoti, jeigu tik vietų yra. Reikia derinti su darželiu
Cloudlet7 parašė:
Privatų visada galit rezervuoti, jeigu tik vietų yra. Reikia derinti su darželiu![]()
Supratau, aciu!
Marco parašė:
Sveikos, mamos, jus viska zinotejei norime nuo rudens/nauju metu leisti atzala i privatu darzeli, ar jau pavelavome su rezervavimu?
Labai priklauso nuo darželio. Vienuose eilės metams, kituose galite gauti vietą iš karto.
Haroldas parašė:
Mielos Mamos ir Tėveliai,
Mes lankom ,,Pažinimo medį". Priima ir nuo 2m., tikrai. Mums patinka 😊
Sveikos, mamos. Ieškome darželio savo 1,2 metų dukrai nuo pavasario galo, ir kol kas nelabai sekasi. Bandžiau skambintis į Mažuosius stebuklus, Mini darželį, Kvaksių, Mažą stebuklą, Pėdutes, Aviliuką ir Abadelę. Pastarasis vienintelis atsakė, kad turbūt turės laisvą vietą gegužę, bet taip pat yra vienas brangiausių žiūrėtų, ir nežinau, ar išgalėsime leisti vaiką penkias dienas į savaitę.
Man rodos jau visus apklausiau (išskyrus Karlsoną, nes atsiliepimai nekokie, ir Vaikystės sodą, nes mums per brangu). Gal žinote dar kažką Antakalnyje, Žirmūnuose, Šiaurės miestelyje, Šnipiškėse, Senamiestyje arba Naujamiestyje, ko neminėjau? Nes aš jau nebeturiu idėjų. :/
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai