Vyta. parašė:
Sveikos. Kaip jums vardelis Grėtė? Renkames tarp Grėtės ir Beatričės
Man abu per sunkūs.. Gretė labiau patinka
Vyta. parašė:
Man abu per sunkūs.. Gretė labiau patinka
Vyta. parašė:
Grėtė lb gražus man!
Vyta. parašė:
Man Beatrice laaaaabai grazus vardas
tik gaila kad sunkus toks, nes ir reiksme vardo kokia
IevaPa parašė:
Man Beatrice laaaaabai grazus vardastik gaila kad sunkus toks, nes ir reiksme vardo kokia
![]()
O kodel jie visiems sunkus? Kad tariasi sudetingiau? Ar kad reik pagalvot nes neiprastas? Nea as kazkaip net nepagalvoju
Vyta. parašė:
O kodel jie visiems sunkus? Kad tariasi sudetingiau? Ar kad reik pagalvot nes neiprastas? Nea as kazkaip net nepagalvoju
Beatričė man sunkus, nes ilgas, o Grėtė man kaip tik lengvas
gintvika parašė:
Mes uzdejom Amelija. Irgi daug kas pakelia antakius išgirdę. Bet Man gražus labai.
Labai grazus ?
Vėja_ parašė:
Grėtė lb gražus man!![]()
Man abu nepatinka skonio reikalas ?
Vyta. parašė:
Na mes ieskom tokio vardo kad ir dukryte dabar aiskiai istartu, man paciai jis sunkiau tariasi, bet grazus laaaabai laaabai vardas. Gal ir oati dar iki gimdymo apsigalvosiu
mes kolkas ties Agota apsistojom
IevaPa parašė:
Na mes ieskom tokio vardo kad ir dukryte dabar aiskiai istartu, man paciai jis sunkiau tariasi, bet grazus laaaabai laaabai vardas. Gal ir oati dar iki gimdymo apsi…
Man agota beprotiskai grazus, bet as megstu kad vardas nebutu populiarus. Ir ieskau senu pamirstu vardu. Mortu ir agotu dabar nebemazai. As asmeniskai zinau 3 mergaites agotas ir man tas nepatinka. Bet jei jusu tas neerzina tai issironkot labai grazu varda.
Vyta. parašė:
Man agota beprotiskai grazus, bet as megstu kad vardas nebutu populiarus. Ir ieskau senu pamirstu vardu. Mortu ir agotu dabar nebemazai. As asmeniskai zinau 3 merga…
Na vat as nezinau nei vienos Agotos, o ir kaip ir jus norejau seno, reto vardo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai