rutuska parašė:
Oj tikrai galima dalintis visokiomis patirtimis, tik nereikia teigti, kad tik pagal vadovėlį esi geras pacientas. Aš dalinuosi ir savo patirtimi, kaip man viena gyd…
o as taip teigiau?
rutuska parašė:
Oj tikrai galima dalintis visokiomis patirtimis, tik nereikia teigti, kad tik pagal vadovėlį esi geras pacientas. Aš dalinuosi ir savo patirtimi, kaip man viena gyd…
o as taip teigiau?
gelytea parašė:
kaip ir ne karta buvau minejus, sioje kinikoje jeigu viskas pagal vadoveli tai busi geras pacientas ir sutartsi, bet ne duok dieve kazkas ne pagal ir jeigu daugiau …
Čia Jūsų žodžiai.
rutuska parašė:
Čia Jūsų žodžiai.
taip, kas mano atveju nutiko
jeigu butumet anksciau sekusi mano sia istorija, as visada dalinausi tik savo patirtimi, ir sakiau kad jeigu man taip nutiko nereiskia kad ir kitoms taip bus
as pasidalinau savo patirtimi kuri manau irgi turi buti zinoma moterims kurios nori rinktis sia klinika ar gydytojus, kad zinotu jog yra ir kita medalio puse o ne tik gazus vadoveliniai variantai
ir cia yra ne mano vienos nuomone tokia, nes kai as pradejau kalbeti apie tai, tai atsirado ir daugiau su tokiom patirtimi...gal tiesiog nereikia bijoti pasakyti kas istikro vyksta
Aiva parašė:
Sveikos! O gal yra sėkmingų istorijų iš rmc?!Papasakokit , būtų smagu išgirsti 😍
Sveikos
Labai liūdna skaityti liūdnas ir nepavykusias merginų istorijas.
Ačiū dievui, mūsų šeimai šioje klinikoje laimingos istorijos
Pirmą kartą su vyru apsilankėme 2021 m. vasario mėn., pas gydytoją Drejerienę, kadangi pastoti iki šio apsilankymo nepavyko 3 m. ėjome su ta mintimi, kad tai mūsų paskutinė viltis ir, kad visiškai atsiduodam medikų rankom ir jais pasitikime. Gydytoja nuo pirmo vizito mums su vyru vis kartojo, kad iš pirmo karto mažai, labai mažai šansų, kad pavyks, pabrėždama, kad ir natūrliu būdų šeimoms tenka ilgai to laukti. Problemos pas mane, nevykstanti ovuliacija ir nereaguliarios mėnesinės. Po visų tyrimų, vaistų vartojimo ir didelės įtampos bei laukimo 2021 m. lapkričio 26 d. gavome teigiamą, atsakymą, kad pavyko
Pradžioje buvo kraujavimas, dėl ko buvau labai išsigandusi, nors dar buvo labai ne daug laiko, bet Drejerienė mane priėmė, apžiūrėjo, nors kaip ir pati sakė dar labai anksti, nes tik 5 sav. ir 6 d. buvo. Bet ačiū dievui viskas baigėsi gerai ir 2022 m. liepos mėn 28 mums gimė mūsų stebuklėlis
Ilgai nelaukę su vyru nusprendėme, kad norime didesnės šeimos ir šių metų lapkričio mėn vėl apsilankėme pas Drejerienę ir mums pavyko, šiuo metu 12 sav. 4 d. mes vėl laukiame šeimos pagausėjimo
Labai visas suprantu, kuriomis dėl vienokių ar kitokių priežasčių nepavyksta, bet labai svarbu tikėjimas ir pasitikėjimas gydytojais. Linkiu visoms labai didelio tikėjimo, pasitikėjimo ir vilties sulaukti savo stebukėlio
Klausimas visoms, kas darėsi IVF kauno klinikose. Ar tiesa, kad jų griežta politika nesodinti daugaiu negu vieno embriono? Mes jau bandėm sodinti vieną privačioj, nepavyko ir labai gailimės, kad paklausėm gydytojos, kuri mus įkalbino. Turbūt neverta pas juos net kreiptis, jei mes norim sodinti tik du?
kitty.kat parašė:
Klausimas visoms, kas darėsi IVF kauno klinikose. Ar tiesa, kad jų griežta politika nesodinti daugaiu negu vieno embriono? Mes jau bandėm sodinti vieną privačioj, n…
pasiskaitykite temą.. yra visokių istorijų.. kam leido, kam neleido sodinti du. Plius nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad sodinant du yra didesnė tikimybė, kad pavyks. Kaip supratu, jūs esate visiškai naujokė šioje temoje, kad tuo dar nepasidomėjusi, nes iš pradžių visos galvoja, kad įkelti du yra geriau.
Nebent jūs norite dvynukų tai logiškas sprendimas kelti du (bet vėl gi jei jūsų imunologiniai rekalai, pvz.; gimdos tipas KIR AA, uNk gmdoje ir kraujyje yra ne normose, tai vienu kartu prarasite du embrionus, nes imunitetas dvigubai stipriau sureaguos juos atmesti).
Karolina12345 parašė:
pasiskaitykite temą.. yra visokių istorijų.. kam leido, kam neleido sodinti du. Plius nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad sodinant du yra didesnė tikimybė, kad pavy…
Nepritariu, bet ne ekspertų patarimų klausiau ir tikrai nediskutuosiu. Tikėkit kuo norit, man jokio skirtumo.
Kaip suprantu, dviejų sodinimas kauno klinikose daugiau išimtis, nei taisyklė. Toms, kurioms sodino du, kokius reikalavimus atitikote, kad sutiko tą daryti?
kitty.kat parašė:
Klausimas visoms, kas darėsi IVF kauno klinikose. Ar tiesa, kad jų griežta politika nesodinti daugaiu negu vieno embriono? Mes jau bandėm sodinti vieną privačioj, n…
sios klinikos politika, kelti viena..nebent kazkokios isimtys...bet tai galetu atsakyti tik gydytojai pagal jusu istorija, tyrimus ir pns
kitty.kat parašė:
Nepritariu, bet ne ekspertų patarimų klausiau ir tikrai nediskutuosiu. Tikėkit kuo norit, man jokio skirtumo.
Man sodino du.
Indikacijos: mano amzius ir blastuku prasta kokybe. Baigesi biocheminiu.
Turėjau pūslinę išvisą ir ji supiktybėjo, tad piktybinis placentos navikas buvo gydomas chemoterapija. Prieš pradedant gydymą konsultavausi su E. Drejeriene ir buvo pasiūlyta kiaušidžių audinio šaldymas vaisingumui išsaugoti. Mano atveju, dėl ligos buvo labai aukštas hcg hormonas, tad dažniau naudojamo ivf metodo man taikyti negalėjo, nes nebuvo įmanoma iššaukti ovuliacijos, tam, kad būtų galima užšaldyti kiaušialąstes (organizmas galvojo, jog vis dar laukiuosi). Jeigu kažkuriai būtų įdomu, galit susisiekt 🙂. Kol kas kažkokių rezultatų neturiu, nes dar vyksta stebėjimas po gydymo, o audinius atgal įsodinti galima tik praėjus stebėjimui, mano atveju, jei viskas bus gerai - šią vasarą, pastoti galėsiu bandyti tik lapkritį (dėl chemoterapijos), tai, manau, vis tiek šiame forume dar pasirodysiu 🙂
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai