sanex parašė:
Tai vat ,kad ne aida ,ji ištikro vadinas kanva,tik aida yra pavadinimas.gal su kokiu liureksu,todėl ir skystoki gaunas,gal ir pati kanva nera standi.
sanex, o is kur uzsisakineji medziagytes ir siuliukus?
sanex parašė:
Tai vat ,kad ne aida ,ji ištikro vadinas kanva,tik aida yra pavadinimas.gal su kokiu liureksu,todėl ir skystoki gaunas,gal ir pati kanva nera standi.
agni751 parašė:
Siūliukus perku klaipėdoj ,rankdarbių parduotuvėj ,o medžiagas iš kasiūlai.lt ir darbštuolė.eu
sanex parašė:
Siūliukus perku klaipėdoj ,rankdarbių parduotuvėj ,o medžiagas iš kasiūlai.lt ir darbštuolė.eu
reikes ir man paziziuret, o tai Jonavoj mazas pasirinkimas
agni751 parašė:
reikes ir man paziziuret, o tai Jonavoj mazas pasirinkimas![]()
Pas mus ne viena parduotuvė,bet nė viena neprekiauja medžiagom,tik kanva.
sanex parašė:
Pas mus ne viena parduotuvė,bet nė viena neprekiauja medžiagom,tik kanva.
O pas aplamai tik viena parde yra, kur prekiauja tokiais dalykais. Is medziagu, aisku, irgi tik kanva yra... Bet dabar musiau jau uzsisakinesiu, pabaigus siuvineti draugei metrikus sunelio
Nano parašė:
As uztat ir itariu,kad 14 nusipirkaunes nelabai kaip atrodo.
Siaip jei norite sunaudoti medziagyte, siuvinekite 3 siuliukais. As irgi buvau ne to dydzio aidos nusipirkus, tai iveriau papuldoma siuliuka ir viskas ciki piki uzsiplde
Jei kazkas sakys, kas taip negalima, ne pagal taisykles -tai as manau, kad sitokioje sferoje taisykliu reikia laikytis tiek, kiek tau atrodo reikalinga -ir visas taisykles ”apzaisti” savo naudai
Zinau milijona kartu kelete nuoruodas ir schemutes, bet vistiek paprasysiu, kad nesupyksit
Suzinojau, kad teks keliauti i vestuves, noreciau issiuvinet metrika, bet nerandu nieko idmesnio
Ka galetumet pasiulyti? Jei nesunku pasidalinti? Vis pagalvoju, gal rintis tiesiog miela porele ar kazka su meile nebutinai kad butu daug vestuviu simbolikos ka manot?
Kadangi vestuves nusimato dvejos tai teks atideti savo kita darbeli, kad speciau abu issiuvinet ir iremint, tikiuosi spesiu
kristiniukas parašė:
Sveikute, na, žiūrint kokio didumo galvojate siuvinėti. Aš galiu tik pasidalinti savo mintimis, ką dariau pati.![]()
Koks fainas su tais ežiukais, iš kur siunteisi schemutę?
noriu ir aš šito, be galo mielas
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai