Aiste1559 parašė:
Įdarus, tai nepykit, bet pasiliksiu sau, nes tikrai begalo daug laiko, nervų, darbo įdėjau į tai, kad būtų atidirbta, tai tiesiog.. 😊 kilimėli naudoju paprasta, sil…
Žinoma! 🙂 ačiū labai 🙂
Aiste1559 parašė:
Įdarus, tai nepykit, bet pasiliksiu sau, nes tikrai begalo daug laiko, nervų, darbo įdėjau į tai, kad būtų atidirbta, tai tiesiog.. 😊 kilimėli naudoju paprasta, sil…
Žinoma! 🙂 ačiū labai 🙂
PupuMama parašė:
Žinoma! 🙂 ačiū labai 🙂
Jei kas neaišku, klauskit 😊
Mom. parašė:
Aha, surinkineju kepimo formoj, gal ir apsidauzius jau ji🤔 reiktu turbut nusipirkti ta normalu zieda surinkimui.
Gal galite parašyti receptą?
Juste25 parašė:
Sveiki. Pirma karta darysiu tortuka su valgoma nuotrauka. Koks geriausiai tinka kremas,kad nuotrauka graziau "prisiklijuotu"?![]()
Po nuotrauka reikia sviestinio.
Pineapple parašė:
Po nuotrauka reikia sviestinio.
Dekoju 🤗
Anaksunamun parašė:
Priklauso nuo sviezumo mases. Jei sviezia (pagal galiojimo data), tai isstovet ir pora savaiciu gali ar net ilgiau jei sandarus indelis. Jei galiojimas likes neilga…
Aš ją pati dariaus tai dėl to ir klausiu 😅
Aiste1559 parašė:
Tai dėl permaišytos tešlos greičiausiai taip ir išėjo. O kokia temperatūra ir kiek laiko kepėt? Nes man, jei atvirai, kai tik pradejau kepti iseidavo irgi puse skar…
Labai,labai grazus!❤️👌 Nu tobuli!!!
As gal ir keista,ko pati nevalgau nekepu,negaminu🤭🙈 jie man Nu neskanus,dauguma taip dievina juos,va morengus darau tik del tortu papuosimu ir nesuprantu kas juos valgyti gali😊🤭
Mesdu parašė:
As gal ir keista,ko pati nevalgau nekepu,negaminu🤭🙈 jie man Nu neskanus,dauguma ta…
man irgi makaronsai ir morengai labai gražūs
bet nei tų nei anų nevalgau
Mesdu parašė:
As gal ir keista,ko pati nevalgau nekepu,negaminu🤭🙈 jie man Nu neskanus,dauguma ta…
Aš irgi tokia pat.😅 Macaronsai labai gražūs pažiūrėti, puošiu tortus jais, bet.. nu nevalgau. Ir niekas šeimoj nevalgo, sako neskanūs.🙄 Būna nusiperku papuošimams, nesunaudoju visų, stovi tada ilgiausiai, kol sudžiūna. Nu ir išmest reikia.. O brangūs! Nelabai suprantu, už ką tiek mokėt.🤷♀️
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai