astukijus parašė:
medutis manau tiktų, ir maskarponės tortas, tik rėmą nenuimti transportuojant, o nuimt jau nuvažiavus. Esu taip vežusi tai nieko nenutiko
Ačiū
gal maskarponės ir bandysiu daryti
astukijus parašė:
medutis manau tiktų, ir maskarponės tortas, tik rėmą nenuimti transportuojant, o nuimt jau nuvažiavus. Esu taip vežusi tai nieko nenutiko
Ačiū
gal maskarponės ir bandysiu daryti
Mom. parašė:
O kaip puosiat? Gal turit foto? Visiskai kitoks receptas, ziuriu. Idomu, kuris skanesnis. Reiks abu bandyt![]()
deje nuotrauko neturiu nes kai kepiau tai buvo mano pirmas tortas neidealios formos tai nefotografavau 😁
Mesdu parašė:
Kadangi klausiau patarimo,esu begalo dekinga uz ideja😘 Gal kazko ir truksta,bet gavos kaip gavos
Nerealus! Tobulas! Tiesiog žiūriu ir grožiuosi..❤😍
Kokia tu šaunuolė!!😘
astukijus parašė:
man tai keista jog pagal Saulėta virtuve į biskvitą pilasi tiek daug pieno ir vandens, kažint koks biskvitas gaunasiir kakavos labai daug dedasi
van…
As esu kepusi biskvita su verdanciu vandeniu (jis labiausiai tam, kad kakavos milteliai istirptu maksimaliai), tai tas biskvitas buvo super dregnas, minkstas nu toks wow! Mane pacia kazkaip vilioja sauletos virtuves labiau. Savo gimtadieniui darysiu, tai manau bandysiu ir tiek🤷🏼♀️
Mesdu parašė:
Kadangi klausiau patarimo,esu begalo dekinga uz ideja😘 Gal kazko ir truksta,bet gavos kaip gavos
Ta prasme😳😳😳😳 nesveikai grazus. Tobulejat ne dienom, o valandom!!!!
Mesdu parašė:
Beproto gražus! 😱💖
Mesdu parašė:
Super!
astukijus parašė:
man tai keista jog pagal Saulėta virtuve į biskvitą pilasi tiek daug pieno ir vandens, kažint koks biskvitas gaunasiir kakavos labai daug dedasi
van…
Gal labiau tam, kad pradėtų kilti, vos užmaišius tešlą, sureagavus su šiluma. Kai sunkus biskvitas, tai jau gal vusus žinomus būdus pasitelkia😀
Mesdu parašė:
Labai gražu!
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai