Viletux parašė:
Apie 50 gramų,,jei sau darau, net nesveriu, pasisemiu saują ir viskas🤣
Ačiū
Viletux parašė:
Apie 50 gramų,,jei sau darau, net nesveriu, pasisemiu saują ir viskas🤣
Ačiū
Ka darau netaip, kad acetatine man neuzsideda graziai ir lygiai? gaunasi bangelem.. niekaip nepavyksta ikloti. Gal pati juosta bloga? Labai plona, susirangiusi. Pvz maciau Sucrej torta dar su juosta, tai stotesne atrode ir tokia lygutele.. man va kaip gaunasi. Video jokiu nerandu kaip ten ja ikloti ir pritvirtinti prie sonu

Mom. parašė:
Ka darau netaip, kad acetatine man neuzsideda graziai ir lygiai? gaunasi bangelem.. niekaip nepavyksta ikloti. Gal pati juosta bloga? Labai plona, susirangiusi. Pvz…
Gali būti ir plona, o šiaip galit surinkimo žiedą kokiu riebaliuku iš vidaus, prieš dedant juostą ar kepimo popierių, patept, tada gražiai, net ir plonytė juosta priglus
Viletux parašė:
Gali būti ir plona, o šiaip galit surinkimo žiedą kokiu riebaliuku iš vidaus, prieš dedant juostą ar kepimo popierių, patept, tada gražiai, net ir plonytė juosta pr…
Taip ir maniau, kad yra koks nors super paprastas sprendimas, kuris man nedaeina🤦🏼♀️ As gudruole savarzelem tvirtinau
bet idomu ir kur pirkt ta juosta storelesne, sita jau baigiasi, noreciau normalesnes.. internetu perkant neraso storio🤷🏼♀️
Mom. parašė:
Ka darau netaip, kad acetatine man neuzsideda graziai ir lygiai? gaunasi bangelem.. niekaip nepavyksta ikloti. Gal pati juosta bloga? Labai plona, susirangiusi. Pvz…
Jūsų gal surinkimo žiedas siauresnis viršuje, nes matau apačioj tų bangų nėra, ypač jei surinkinejat atsegamoj formoj, kur biskvitą kepat.
Mom. parašė:
Aš pirkaus tokią tvirtą acetatinę juostą, buvo parašyta tinkama šokoladui, tą pačią daug kartų galiu naudoti išplovus, o sujungimą suklijuoju popierine lipnia juosta (aišku suklijuoju iš išorinės pusės).
Griliažinis (kremas be sviesto ir be kiaušinių) tai pavadinčiau netikras griliažinis, labai skanus. Pirmą kart gaminau griliažą, tai pirmutinį perkepiau, o antru sykių panašu kad nedakepiau bijodama sudegint, tai abu sumaišiau į vieną ir buvo skanus griliažas
trečią kart gaminant griliažą jau tikiuosi atitaikysiu jį pagamint teisingai

20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai