Euforija parašė:
Kipse-tavo tortai kaip visada nerealus...![]()
Merginos turiu klausima,o biskvitai geriau pjaustosi salti ar silti.?
aciū
mano nuomone, tai kai pravėsta, bet čia tik mano nuomonė, kaip yra iš tikro, nžn
Euforija parašė:
Kipse-tavo tortai kaip visada nerealus...![]()
Merginos turiu klausima,o biskvitai geriau pjaustosi salti ar silti.?
aciū
mano nuomone, tai kai pravėsta, bet čia tik mano nuomonė, kaip yra iš tikro, nžn
rutituti parašė:
as irgi atvesusius pjoviau, galvoju kad siltas gali susivelti bepjaunant![]()
ir aš taip galvoju
na ka issikepiau biskvitus varskiniam gaivumeliui
rytoj tepsiu
dar kepiau meducio biskvita, nesigavo, gal per daug idejau dirbtinio medaus? zodziu gerai, kad puse teslos tekepiau, suluzo jis man, zodziu kita puse isminkiau ir ryt bandysiu lakstus iskept, gal kazkas gausis?
o gal reikejo tikra medu det?
Meducio lakstus reikia dar karstus nuimti nuo kepimo popieriaus, filijos, .. nes kai atvesta pasidaro labai trapus ir luzineja. Jei tau stambiai suluzo, nebijok to luzio, susitepa, nieko nebesimato, man patinka is meducio lipdyti visokiu formu turtus, nes jis labai gerai formuojasi, biskvitiniai netaip, tuo matosi kur luzes, pjautas, dadurtas.
ugnele1 parašė:
Meducio lakstus reikia dar karstus nuimti nuo kepimo popieriaus, filijos, .. nes kai atvesta pasidaro labai trapus ir luzineja. Jei tau stambiai suluzo, nebijok to luzio, susitepa, nieko nebesimato, man patinka is meducio lipdyti visokiu formu turtus, nes jis labai gerai formuojasi, biskvitiniai netaip, tuo matosi kur luzes, pjautas, dadurtas.
man lakstai iseina, bet biskvitas ne
Aidule parašė:
As nelabai suprantu is kur tokiu auksarankiu atsiranda? As kiek svajoju iskepti bent viena torta, bet tos savjones manau niekad neisipildys, nes BIJAU, kad gausis paskutinis s.... paziurejau cia puostus tortus ir sirdi suskaudo, kad taip nemoku![]()
![]()
saunuoles jus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neliudek, ne viena tu tokia... as per savo gyvenimeli, tai tik viena torta kepiau sau gimtadienio proga
bet toooooooks nerealus gavosi
aisku kas liecia papuosimus, tai cia reikia laiko ir pastangu kad bent dali padaryt, ka cia daro kitos merginos
bet svarbiausia nenuleist ranku ir nepasiduot, o bandyt bandyt bandyt
Aidule parašė:
As nelabai suprantu is kur tokiu auksarankiu atsiranda? As kiek svajoju iskepti bent viena torta, bet tos savjones manau niekad neisipildys, nes BIJAU, kad gausis paskutinis s.... paziurejau cia puostus tortus ir sirdi suskaudo, kad taip nemoku![]()
![]()
saunuoles jus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zinai ka? as irgi niekada nemokejau kept, viena karta pries pora metu sugalvojau kaledom padaryt torta, paemiau nusipirkau biskvitu ir pagal pati paprasciausia recepta sutepiau
gavosi skanus labai, nuo tada as pradejau pati po biski pagal recepta daryt
siulau tik pabandyt
ir nereikia bijot, kad nesigauna
as irgi vakar kepiau, nesigavo, ismeciau, siandien is naujo darau
rudaplauke parašė:
neliudek, ne viena tu tokia... as per savo gyvenimeli, tai tik viena torta kepiau sau gimtadienio progabet toooooooks nerealus gavosi
aisku kas liecia papuosimus, tai cia reikia laiko ir pastangu kad bent dali padaryt, ka cia daro kitos merginos
![]()
bet svarbiausia nenuleist ranku ir nepasiduot, o bandyt bandyt bandyt![]()
pritariu
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai