Dapsė parašė:
Gydytoja pasakė konkrečią dieną ir laiką kada turiu paskambint ir aptarti tyrimų rezultatus. Ir ta diena iki lapkričio 23.
O Poceviciene dave siuntima kariotipams abiem darytis siuntima?
Dapsė parašė:
Gydytoja pasakė konkrečią dieną ir laiką kada turiu paskambint ir aptarti tyrimų rezultatus. Ir ta diena iki lapkričio 23.
viktorijaru parašė:
Pocevičienė po 15 min. pokalbio mus nukreipė į kraujo tyrimų laboratoriją, į beveik gretimą kabinetą.
Viskas labai operatyviai.
Dapsė parašė:
Pocevičienė po 15 min. pokalbio mus nukreipė į kraujo tyrimų laboratoriją, į beveik gretimą kabinetą.
Mes ir gavom siuntima is Pocevicienes,bet siuntime vyrui tyrimas kariotipams.nezinau manes neirase.uztai tai ir klausiu ar abiems jums eme krauja tyrimams
viktorijaru parašė:
Mes ir gavom siuntima is Pocevicienes,bet siuntime vyrui tyrimas kariotipams.nezinau manes neirase.uztai tai ir klausiu ar abiems jums eme krauja tyrimams
Mums abiems.
Nežinau ar jie tikslingi tiriant tik vieną sutuoktinį.
viktorijaru parašė:
Kariotipai abiem daromi tuo atveju jei sutuoktiniai neturi vaiku ,bet jei bent vienas is ju turi tai siuncia tirtis tik ta pas kuri ju nera.
Sweet parašė:
Kariotipai abiem daromi tuo atveju jei sutuoktiniai neturi vaiku ,bet jei bent vienas is ju turi tai siuncia tirtis tik ta pas kuri ju nera.
Mes turime bendrą vaiką ir kariotipo tyrimą daro mums abiems.
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į šį forumą. Buvau sau pasakius, kad daugiau 2 kartų Lietuvoje nebandysiu, tai va antrasis mūsų ivf nepavyko, tai sekantį kartą manau bandysim Turkijoj.. Bandysiu viską persiskaityti, kiek čia prirašyta ir surinkti visą informaciją.
Mūsų bėdos su vyro turtu.. Per pirmą ivf iš 11 kiaušialaščių sugebėjo su Icsi pagalba apvaisinti 3, aišku augo ir dalinosi labai prastai.. 2ivf kadangi žinojo, kad su spermatozoidais problema, tai darant Icsi embriologės sakė pridarė spermiukam daugiau kliūčių, kad atsisijotu tik patys geriausi. Taip ir atsitiko iš 10 kiaušialaščių apsivaisino 7 viskas buvo gražu iki trečios dienos.. Nuo trečios dienos prasidėjo blogybės.. Iki blastukų užaugo 3 tik lb blogos kokybės 2cd ir prastesni.. Nei vieną kartą nebuvo jokio kibimo... Kadangi vis paskaitau, kad pas turkus labai geros kokybės blastukai užauga, galvoju gal ir mum ten pavyktu. Norėjau paklausti ar pas turkus spermograma kitokia daro? Kažkur buvau skaičius, kad jinai ten labiau išplėsta nei pas mus, gal daugiau parodytų kame bėdos 😕
Pummpurelis parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į šį forumą. Buvau sau pasakius, kad daugiau 2 kartų Lietuvoje nebandysiu, tai va antrasis mūsų ivf nepavyko, tai sekantį kartą ma…
Sveika prisijungus!
Gail, kad tenka eiti šiuo keliu... bet tikiu, kad turkų dėka turėsit vaikučių
Kadangi turkijoje labai daug vyrų turkų turi vaisingumo problemų, tai jie tikrai labai stiprūs kas liečia vyrišką pusę, nes daug puikių urologų, puikūs embriologai ir pati laboratorija tai jau nelygint su Lt
Įdomiai čia jums tą Icsi darė, kliūčių spermiukams tai nemanau,kad reikia,kokia tada čia Icsi, Icsi tai paima spermiuką ir įkiša, kam juos prieš tai varginti...jeigu greičiau pavargsta nebūtinai jis blogas
Lapkričio 23-24d į Vilnių atvyksta Bahceci klinikos gydytojas Emre Turgut,galit atvykti konsultacijai, konsultacija asmeninė ir nemokama, dar yra kelios vietos registracijai
Jeigu reikės kokios info rašykit!
Pummpurelis parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į šį forumą. Buvau sau pasakius, kad daugiau 2 kartų Lietuvoje nebandysiu, tai va antrasis mūsų ivf nepavyko, tai sekantį kartą ma…
Sveika prisijungusi, idedu mūsų spermograma, galėsite palyginti kuo skiriasi 😉 turkija puikus pasirinkimas jeigu bėdos vyro turte, linkiu jums sėkmės!!! 

Krown parašė:
Sveika prisijungusi, idedu mūsų spermograma, galėsite palyginti kuo skiriasi 😉 turkija puikus pasirinkimas jeigu bėdos vyro turte, linkiu jums sėkmės!!!
Oho tikrai visai kitokia.. O jum ja darė, kai nuskridot pirmai konsultacijai?
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai