Pedita parašė:
Man ten nieko nerodo
Tai pabandykit pasiskambint i savivaldybe. Mes pildem viska vyro vardu,tai vyrui prisjjungus prie spis.lt per jo smart id,rode prasymai.ir prasymu busena,tai ten atsaukt buvo toks laukelis
Pedita parašė:
Man ten nieko nerodo
Tai pabandykit pasiskambint i savivaldybe. Mes pildem viska vyro vardu,tai vyrui prisjjungus prie spis.lt per jo smart id,rode prasymai.ir prasymu busena,tai ten atsaukt buvo toks laukelis
urb.aurelija parašė:
Tai pabandykit pasiskambint i savivaldybe. Mes pildem viska vyro vardu,tai vyrui prisjjungus prie spis.lt per jo smart id,rode prasymai.ir prasymu busena,tai ten at…
Mes pildem per savivaldybe ir mum nieko spis. Lt nerode bet kaip nueje buvom i savivaldybe sake kad baigis galiojimas ir iskarto galite nauja pildyt bet vis dar neleidzia
Pedita parašė:
Mes pildem per savivaldybe ir mum nieko spis. Lt nerode bet kaip nueje buvom i savivaldybe sake kad baigis galiojimas ir iskarto galite nauja pildyt bet vis dar nel…
o jūs pildėte prašymą regioninei paramai gauti? Nes regioninę galima per SPIS pildyti, kitos ne, tik savivaldybėje (jos ir nesimato sistemoje)
Pedita parašė:
ji vadinasi va taip
tai čia regioninė.
jei patiems nieko nesigauna atšaukti, eikit vėl į savivaldybę
Jugasinka parašė:
tai čia regioninė.
jei patiems nieko nesigauna atšaukti, eikit vėl į savivaldybę
Buvom savivaldybei bet mum nieko apie atsaukima nesake, sake baigsis galiojimas ir vel pildykit
Pedita parašė:
Buvom savivaldybei bet mum nieko apie atsaukima nesake, sake baigsis galiojimas ir vel pildykit
tai pasiskambinkite ir sakykite, "galiojimas baigėsi, bet neduoda sistemoje pildyti naujo prašymo, ką daryt"
Jugasinka parašė:
tai pasiskambinkite ir sakykite, "galiojimas baigėsi, bet neduoda sistemoje pildyti naujo prašymo, ką daryt"
Reiks skambint tada nes va katik vel bandziau ir vel neduoda
Vaivaidada parašė:
Sveiki! Ar tema dar gyva, ar kas lankosi joje? turiu daug klausimų, gal kas pagelbės, esu visiškai žalia, reikalinga pagalba!
Galit man asmeniškai rašyti, pati esu gavus subsidiją būstui
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai