Bagirra parašė:
Ašša, turi stebuklingų galiųŠian lėksiu pas gydytoją. Pažiūsim ką pasakys. Naktį taip pilvą skaudėjo, kad galvojau atsikelsiu visa paplūdusi krauju. Prie papukų…
Taip smagu skaityti kaip tau sekas
Laukiam ziniu is gydytojo ;)
Bagirra parašė:
Ašša, turi stebuklingų galiųŠian lėksiu pas gydytoją. Pažiūsim ką pasakys. Naktį taip pilvą skaudėjo, kad galvojau atsikelsiu visa paplūdusi krauju. Prie papukų…
Taip smagu skaityti kaip tau sekas
Laukiam ziniu is gydytojo ;)
ašša parašė:
Labas rytas merginos!
Bagirra parašė:
sveikos
vakar tik parskridome i LT ;)
Bagirra, LABAI SVEIKINU SU TOKIA NUOSTABIA NAUJIENA!!!
o musu naujienos liudnos
... pasidariau testa- ryskiai neigiamas. Mm turi buti uz 5 d. Siandien bjauri nuotaika
pykstu ant viso pasaulio
labai tikejausi kad bent vaiduokli parodys... nieko.
Planavome su gyd. daryti du iui is eiles o jei nepavyks tada lap.
Dabar galvoju... gal iskarto ja daryti.. Ka manot? ar verta bandyti iui antra karta?
Juliana0622 parašė:
sveikosvakar tik parskridome i LT ;)
as manau, gal dar palauk mm dienos bent
o kam ta lap dabar reikalinga?
Juliana0622 parašė:
Liūdna. Jei siūlo daryt Lp, manau pirmą ją daryčiausi.
ašša parašė:
as manau, gal dar palauk mm dienos bent![]()
tam, kad pasiziureti ar nera endometriozes zidinuku- man kartais teplioja rudom isskirom per mm. Gydytoja net nesiule daryti gimdos nuotraukos nes si procedura turi daug trukumu. O per lap iskart pasiziuretu kas kaip ir jei kas - sutvarkytu. Del saves maziausiai pergyvenu.. o vat del vyro
kiek jis jau visko yra bandes ir jo spermos kokybe negereja
gydytoja man pasake (vyras negirdejo), kad iui tokios spermos kaip ir uztenka, bet pasiule vyra moraliskai ruosti ivf..
o jis kategoriskai yra pries sia procedura
Juliana0622 parašė:
Juliana, dar gal palauk truputį. Kelinta dien po IU? Aš buvau pasidariusi 9 dieną, tai man buvo tokia tuštuma, balta balta. O dar ir teplioti pradėjo. Galvojau, kad jau tikrai susirgsiu. Bet va, kaip viskas pasikeitė. Dar neprarask vilties
Lap bijoti tikrai nereikia. Aš išvakarėse taip žliumbiau, o kai nuėjau į operacinę, tai visa tiesiog kalatojausi iš baimės. Anesteziologė greitai vaistų suleido ir užmigau. Po visko net juokas ima. Bijoti tikrai nereikia, gal tik viską į naudą. O dėl kokių priežasčių nori skirti lap?
Juliana0622 parašė:
Labas , as manau geriau pirma daryti laparaskopija tada nuspresti ka toliau daryti, neigiami NT varo i nevilti .
Man po laparoskopijos rado nepratekami kiausintaki
Laparaskopija man skyre daryti , nes itare endometrioze, pasiseke bent, kad jos nerado ..
Juliana0622 parašė:
tam, kad pasiziureti ar nera endometriozes zidinuku- man kartais teplioja rudom isskirom per mm. Gydytoja net nesiule daryti gimdos nuotraukos nes si procedura turi…
O Jūs gėrėt Profertil? Mano vyrui jie padėjo. Lap tikrai nebijok, kaip sakiau, viskas gali būti tik į naudą.
aciu merginos uz palaikyma
Bagirra parašė:
Juliana, dar gal palauk truputį. Kelinta dien po IU? Aš buvau pasidariusi 9 dieną, tai man buvo tokia tuštuma, balta balta. O dar ir teplioti pradėjo. Galvojau, ka…
lap visiskai nebijau. Vistiek uzmigdys
na mano situacija tokia, kiek teko stebeti folikulis- jie visada auga tik desinioje kiausideje. Ir kai per mm teplioja rudom isskirom man maudzia butent desine kiauside. Galvoju ar tik nebus uzake tie kanalai.. o tai nustatys tik lap metu.
Olande 34 parašė:
Labas , as manau geriau pirma daryti laparaskopija tada nuspresti ka toliau daryti, neigiami NT varo i nevilti .
vat ir as galvoju kad man gali buti ta pati problema
![]() |
3 m. 8 mėn. |
![]() |
tevu-darzelis.lt 15 m. 10 mėn. |
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-iui-ivf-ir-ovuliacijos-stimuliacija-5
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai