Zanuda9 parašė:
Taip, trecias kartas kaip bandome antra vaikeli 🫶🏻
Didžiausios sėkmės ❤️. Nuolat meldžiuosi už mus, kurios keliauja šiuo keliu.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįZanuda9 parašė:
Taip, trecias kartas kaip bandome antra vaikeli 🫶🏻
Didžiausios sėkmės ❤️. Nuolat meldžiuosi už mus, kurios keliauja šiuo keliu.
BelieveInMiracles parašė:
Skaitau ir plaukai siausiasi.... Tikrai...jau anksciau ta rasiau kazkada. Sako gimstamumas mazeja... Tiek problemu turi seimos,o kai kreipiasi pagalbos ..sitiek pin…
Aš išvis apšalus kai narės čia surašė kokios sumos, net miegot ramiai negaliu... Nes nesitikėjau. O dar tokį ilgą bandymų kelią praeina, aš pirmam kartui vien morališkai ruošiausi du metus. Linkiu visoms sėkmės ir kad svajonė išsipildytų❤️
Dominikaaa parašė:
Aš išvis apšalus kai narės čia surašė kokios sumos, net miegot ramiai negaliu... Nes nesitikėjau. O dar tokį ilgą bandymų kelią praeina, aš pirmam kartui vien moral…
Kuo daugiau išbandymų, tuo tampi tvirtesne. Išgyveni viską, tik pvz bent aš, kai atsisuki atgal ir pasižiūriu kiek visko buvo, imu savęs gailėtis. Tad gal geriau imt ir daryt negalvojant, nesiruošiant ir tik į priekį žiūrint.
MelynasPaukstelis parašė:
Na taip, kai amzius spaudzia, tai dabar arba niekada..
Kartais taip ir jaučiuosi...
MelynasPaukstelis parašė:
Kur atliekate dabar ivf?
Pirmi du Santarose, o likę, taip pat ir šis - Northway.
Jei nepavyks šis kartas, tuomet turbūt į Turkiją važiuosim, arba donorines kiaušialąses bandysim.
Laura41 parašė:
Pirmi du Santarose, o likę, taip pat ir šis - Northway.
Jei nepavyks šis kartas, tuomet turbūt į Turkiją važiuosim, arba donorines kiaušia…
Jei gerai pamenu jums mazai kiausialasciu ispunktuoja..Kiek zinau Turkijoj kartais praktikuoja kad skatina kiausialasciu augima pries stimuliacijas, kad butu ju daugiau..na,bet ir jusu kantrybe ir pasiryzimas..kodel nesiryzot jau dabar TR isbandyti?
Dominikaaa parašė:
Aš išvis apšalus kai narės čia surašė kokios sumos, net miegot ramiai negaliu... Nes nesitikėjau. O dar tokį ilgą bandymų kelią praeina, aš pirmam kartui vien moral…
Dažniausiai tie dešimtts tūkstančiú prasideda kai baigias be rezultatú kompensuojami ivf LT ir tėvynėj klinikos nebelabai gali padeti. Tada poros renkasi arba LV arba TR, o ten vienas ivf su visuo gaunas 7-10K. Mes per 4 mėn 20 K išleidom TR 🙈, tai vat ir paskolos atsirodo, nes ne versilinkai, taip greit is algos neprisitaupysi.
BelieveInMiracles parašė:
Skaitau ir plaukai siausiasi.... Tikrai...jau anksciau ta rasiau kazkada. Sako gimstamumas mazeja... Tiek problemu turi seimos,o kai kreipiasi pagalbos ..sitiek pin…
Pritariu, koks LT valdzios apgailetinas poziuris i vaika ir motina...
Mes, per 9m kiek isleidom- tyrimai, proceduros, vaistai, daktarai, operacijos- tai jau nama butume pasibaige. Bet, kaip vyras sako- juk buvo del ko, turim tiksla. 🙏
Tik, vis aplanko mintis, o jei nepavyks ar nebus sirdgelos, kad negyvenom, o tik egzistavom, nuolatiniuose bandymuose ir taupymo rezime...
Dominikaaa parašė:
Jau cia paskaicius kiek praeina,ka padaro jos,kiek zino visko tai.. nei nekalbu. Kokios patirtys cia gyvena.. bet sakau apie finansus kai paskaitau tai isvis ..nu eina sau... Tikrai eina sau. Nesazininga ziauriai... Norisi tikrai ,kad visos cia esancios kuo greiciau pasiektu savo tiksla... Ir butu laimingos... 🙏
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai