Juuu parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Pirmas IVF. Gal galite papasakoti, kaip jautėtės po punkcijos?
Gal priklauso kiek ispunktuoja..man su mazai foliu savijauta gera buna..bet kur daug ju matyt kitaip buna..
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįJuuu parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Pirmas IVF. Gal galite papasakoti, kaip jautėtės po punkcijos?
Gal priklauso kiek ispunktuoja..man su mazai foliu savijauta gera buna..bet kur daug ju matyt kitaip buna..
Florencia parašė:
Didžiausios sėkmės. Aš ir sakiau, kad antro nedarytume, bet visgi pasiryžom. Tuoj prasidės stimuliacijos. Draugė iš 2bc turi betniuką, tad manau ir jums daug šansų👌…
Mes irgi sakem, kad antro ne, o va dabar po trečio jau
Juuu parašė:
Man punkcija tik rytoj bet jauciuosi kaip pagirios kad butu 🫣 praeitus kartus du tai nebuvo man jokio blogumo, darbar tai labai pykina ir silpna, gal po punkcijos pageres 🤞 kaip jus?
Rama parašė:
Iškart po punkcijos jaučiausi tikrai neblogai, tik grįžus namo buvo nemažai maudimu pilve, tai likusią dieną gulėjau ir ilsėjausi, kaip daktarė ir rekomendavobe…
O kitą dieną jau gerai?
September7 parašė:
Man punkcija tik rytoj bet jauciuosi kaip pagirios kad butu 🫣 praeitus kartus du tai nebuvo man jokio blogumo, darbar tai labai pykina ir silpna, gal po punkcijos p…
mes tik nuo pirmadienios pradėjome vaistukus leistis, tai puncija bus kitos sav gale
tai kolkas nieko nejaučiu
Sveikos, pradedu ir as savo pirmąja ivf kelionę. Numatomas luveris 75tv+ bemfola 225tv. Trumpas protokolas. Gal kam buvo stimuliacijos su tokia kombinacija? Mačiau taip pat vieną nare klausė apie folikulų sinchronizavimą. Tai man jį darė sakė kad geriau bus jei visi plius minus startuos nuo panašaus dydžio. Kiek tame yra tiesos pamatysiu vėliau. 🫣pas mus problemos vyro prastas turtas.
Juuu parašė:
O kitą dieną jau gerai?![]()
Tebemaude, bet nebe taip stipriai
kadangi punkcija buvo šeštadieni, tai dar kitą dieną buvo laisva, o pirmadienį jau ėjau į darbą
Izzabele parašė:
Sveikos, pradedu ir as savo pirmąja ivf kelionę. Numatomas luveris 75tv+ bemfola 225tv. Trumpas protokolas. Gal kam buvo stimuliacijos su tokia kombinacija? Mačiau…
O kokios bedos pas jus?
Inanana parašė:
O kokios bedos pas jus?
Oligozoospermija
Juuu parašė:
mes tik nuo pirmadienios pradėjome vaistukus leistis, tai puncija bus kitos sav galetai kolkas nieko nejaučiu
Mes kartu startavome - linkiu mums didžiausios sėkmės ❤️
O aš šiandien po pirmos apžiūros - matė po 7 folikolus. Rezultatais džiaugiuosi - pirmadienį bus aiškiau matyti.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai