Minčių_galia parašė:
Mes kartu startavome - linkiu mums didžiausios sėkmės ❤️
Ačiū! Linkiu ir aš ❤️ labai tikiuosi, kad viskas pavyks. Dar šiandien važiuosiu apžiūrai.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMinčių_galia parašė:
Ačiū! Linkiu ir aš ❤️ labai tikiuosi, kad viskas pavyks. Dar šiandien važiuosiu apžiūrai.
Juuu parašė:
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Pirmas IVF. Gal galite papasakoti, kaip jautėtės po punkcijos?
Kaip jau minėjo prieš - priklauso ar mažarezervė ar daugiarezervė esat.
kiek skaičiau istorijų, tai mažarezervėms būna visai easy peasy, o va mums su dideliu rezervu gresia hiperstimuliacija, kas nieko gero.
Na bet mano nuomonė nepasikeitė, jeigu reiks - psichologiškai iškęsiu vėl, tikiuosi kūnas taip pat.
Minčių_galia parašė:
As irgi jungiuosi i jusu grupele - taip pat stimuliacija nuo pirmadienio pradejau, siandien buvau vizitui, tai kaip bebutu keista - kaire kiauside daugiau folikuliu priaugino, nors pas mane joje dazniausiai prasciau aukdavo, ir siaip siandien jauciau net skausma toje puseje, punkcija buvo planuota penktadieni, dabar sake jau tikriausiai i ketvirtadieni persoksim, pirmadieni vizitas ir patikslins
folikuliu maziau, nei pries tai IVF, nes mazesnes vaistu dozes, bet bent jau dydis ju visu vienodesnis
Sveikos, šiandien pradėjau naują etapą - pirmą ovuliacijos stimuliaciją Letrozoliu. Vyro turtas dar nėra susitvarkęs iki galo, bet po kiaušintakių pratekamumo tyrimo sakė auksinis laikas pabandyt bent su paprasta stimuliacija (kol kas be IUI/IVF).
Gal kam nors dar irgi silpna nuo Letrozol darėsi? Išgėriau ryte ir tik po to paskaičiau forume kad moterys vakarais geria, kad šalutinių nejaustų. 🤠 Bet kokie patarimai labai laukiami.
Migliukas2 parašė:
Sveikos, šiandien pradėjau naują etapą - pirmą ovuliacijos stimuliaciją Letrozoliu. Vyro turtas dar nėra susitvarkęs iki galo, bet po kiaušintakių pratekamumo tyrim…
Mes IVF stimuliuojame, bet taip pat letrozele papildomai yra, tai as ir rytais ir vakarais geriu - jokiu salutiniu. Arba cia jau po tiek visokiausiu vaistu per pastaruosius keleta metu, kad nebereguoju 🙈
Merginos, kaip smagu kad mūsų tiek daug čia "užderėjo "
man paskambino embriologė, šaldysime 12 net
Dvi yra 4AA, 3AA, kuri po kelių valandų bus jau 4AA, toliau 4AB,3AB, 3AC
ir kitos jau mažesnės, nevardino , bet neblogos. Sakė max 4 kels po 1 jeigu reikės, 5tas kėlimas jau būtų keliamos 2
visumoje mums vis tik 1817eur gavosi, nes valstybė du metus kompensuoja užšaldymų laikymą. Tai mano patarimas tikrai nuoširdus - kuo anksčiau darykite , jeigu tik galimybės leidžia ir noro yra. Mes moterys stiprios ir tikrai viską pakeliame, manau šiame kelyje yra labai daug mitų. Taip tikrai visų situacija skirtinga, galbūt ir sunku būna kai kurioms, bet kai norime vaikiukų juk viską galime pakelti
Mačiau dalinotės ir rašėte kokia savijauta po punkcijos - mano buvo labai gera, važiavome į kavinę su vyru valandėlei
pilvo išsipūtimas praėjo apie trečią dieną po stimuliacijos, stengiausi valgyti daug baltymų ir gerti daug vandens. Na ir ilsėtis, bet ne tik gulėti, tvarkinėjausi, judėjau, kad neužsisėdėti
Nenuorama parašė:
Merginos, kaip smagu kad mūsų tiek daug čia "užderėjo "![]()
man paskambino embriologė, šaldysime 12 net
Dvi yra 4AA, 3AA, kuri po kelių valandų bus j…
Na tikrai nemazas derlius uzderejo, realiai visa futbolo komanda butu galima tureti 🤗😁
Vasara93 parašė:
As irgi jungiuosi i jusu grupele - taip pat stimuliacija nuo pirmadienio pradejau, siandien buvau vizitui, tai kaip bebutu keista - kaire kiauside daugiau folikuliu…
Kaip smagu, kad vienodai startavome - labai tikiuosi, kad vasario pabaigoje galėsime visos kartu šauti šampaną 😉🫢
Man sakė vieni didesni, kiti mažesni, bet irgi dar anksti spręsti - pirmadienį bus viskas tiksliau.
Aš kol kas nesifokusuoju į tolimesnius etapus - visada laukiu tik kito vizito ir džiaugiuosi jo rezultatais - nekeliu sau pernelyg didelių lukesčių.
Vasara93 parašė:
Na tikrai nemazas derlius uzderejo, realiai visa futbolo komanda butu galima tureti 🤗😁
Geras komentaras 😁😍 tai va čia žinote kartais ta kokybe nelemia, nes sake buna ir kad prastos kokybes tampa vaikeliu,bet smagu pasidalinti 😊
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai