-Rimante- parašė:
SveikosO ką jūs manot apie arbatėles ar vandenuką maitinant mp? Aš galvojau bent iki pusės metų nieko papildomai neduot. Bet kai taip karšta, mažiukas dažniau n…
Man taip pat idomu butu suzinoti
-Rimante- parašė:
SveikosO ką jūs manot apie arbatėles ar vandenuką maitinant mp? Aš galvojau bent iki pusės metų nieko papildomai neduot. Bet kai taip karšta, mažiukas dažniau n…
Man taip pat idomu butu suzinoti
Auksine Saulyte parašė:
as pasvarstyciau ar tikrai gerai palikti toki maza vaikuti, kuriam reikia mamos tiek pat, kiek mamai reikia mazylio![]()
Nematau tame jokio blogumo. Kodel negerai, kad kelioms valandoms iseisiu ir sudalyvausiu vestuvese. Vaikelis yra mylimas ir priziurimas. Mociute pilnai juo gali pasirupinti. Tuo labiau, kad jis maziukas ir dar daug miega.
Pries iseinant ji pati pamaitinsiu, ir liks tik vienas maitinimas kito zmogaus pagalba. Nezadu gi baliavoti iki paryciu
Vestuves bus vakre, todel visa diena jis bus su manimi.
Aciu Mamytems uz atsakymus.
P.S. Mano klausimas buvo apie MP nutraukima, o ne apie tai ar gerai elgiuosi
lauravala parašė:
Man taip pat idomu butu suzinoti![]()
bet kokie kiti skysciai uzima skranduka, duoda sotumo jausma, nors ir neilgam. to pasekoje kudikis gali maziau zindyti- mazes stimuliavimas- mazes pienuko gamyba.
arbata ir vanduo tokiem mazyliam reikalinga tik tada, kai jie maitinami misiniais (nes jie labai sotus, sprangus) ir kai pradedamas primaitinimas (nors irgi kuo puikiausiai galima duoti mp). zindykite, kad ir atsigerimui, uz tai busite garantuotos, kad bus pienelio mazyliui, gamyba stimuliuojama
-Rimante- parašė:
jau anksciau merginos rase, geriau pati pagerk tos arbatos, taisykit apziojima, kad oro neprigaudytu, atruginkit keliskart bevalgant, pries maitinima paguldykit maziuka ant pilvuko, kad issibezdetu, panesiokit zemyn pilvuku ant ranku, kad delnas butu ant pilvuko,o galvyte prie alkunes.. ir bedos susitvarkys
daznai prasosi prie kruties nes silta ir nori atsigerti, cia viskas normalu.Gal mazyliui karsta nuo taves, jei maitini ankt ranku.. pabandykit valgyti atsigule abu. jei davinesi ka papildomai gerti gali sumazeti mp gamyba, del nepakankamo stimuliavimo..
sekmes!
aurelija.po parašė:
Mergaites, o butinas kudikio atruginimas pamaitinus (valgo tik MP)? Cia tokia kaip taisykle?
Jei uzmiega, tai nera butina, jei tai nekelia jai paciai diskomforto. atruginimas padeda is skranduko pasalinti oro burbulus, kurie kartais susidaro, jei zindant prigaudo oro. atsiriaugejus nepucia pilvo
JusteK parašė:
Jei uzmiega, tai nera butina, jei tai nekelia jai paciai diskomforto. atruginimas padeda is skranduko pasalinti oro burbulus, kurie kartais susidaro, jei zindant pr…
Aciu!
Atpila kazkiek uzmigusi, bet ne fontanais tai labai nepergyvenu. Nes ir atruginus atpila. O ora bezdukais isleidzia ;)
aurelija.po parašė:
Aciu!
Atpila kazkiek uzmigusi, bet ne fontanais tai labai nepergyvenu. Nes ir atruginus …
tik guldykite ant soniuko, jei miegodama atpila
na nuo tu burbuliuku ir atsiranda diegliai, kitam pucia pilva, o kitam visai nieko
Ivetut parašė:
o ka reiskia mazyles atpylinejimas?![]()
jei pakliuna oro burbulu, tai jie "iskelia" pienuka, tai taip ir gaunasi, kad atpila. aisku dar gali buti ir kitokiu fiziologiniu dalyku. tik apie juos as nelabai ka zinau
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai